21.6 C
Ljubljana

Rogue Command dobi predstavitev s popolnoma novo vsebino za Steam Next Fest!

Objavljeno:

Razvijalski duo feneq je izdal povsem novo posodobitev za predstavitev igre Rogue Command, združitev klasike iz strategije v realnem času (RTS) in žanra roguelike.

Ravno v času Steam Next Fest, ki se začne danes, 19. junija ob 10:00 po tihooceanskem času, bo ogromna predstavitvena posodobitev na voljo na Steamu. Pripravite se na najboljšo RTS akcijo v sodobnem slogu v Rogue Command!

O novi predstavitvi za Rogue Command

Neodvisni razvijalec feneq, ki je na igri delal štiri leta, ima pripravljeno novo posodobitev, ki daje globlji vpogled v ogromen potencial te prihajajoče roguelike RTS.

Predstavitev vključuje popolnoma nov sistem AI. Zahvaljujoč novem generiranju zemljevidov je igra veliko bolj raznolika. Poleg tega igralce čakajo grafične izboljšave in posodobljen uporabniški vmesnik. Nov raziskovalni sistem Rogue Command dodaja povsem novo plast prilagajanju igralcev. Dodatek kapljic za enkratno uporabo omogoča igralcem, da spremenijo tok bitke v nevarnih situacijah.

Posodobitev vključuje tudi:

  • 5 novih enot (s čimer se skupno demo število povzpne na 25).
  • 7 novih nadgradenj (skupaj 26).
  • 8 novih vdorov (skupaj 35).
  • 3 nove biome.
  • Novo vadnico.
  • Skrivnosti, ki se lahko skrivajo na zemljevidu.

Pred letom dni je debitirala prva demo različica igre Rogue Command. Od takrat je požela veliko pozitivnih odzivov. Rogue Command je bila del številnih dogodkov in prenosov v živo znanih ustvarjalcev vsebine, o naslovu pa so poročali tudi v večjih mednarodnih igralniških revijah.

Kaj sploh je Rogue Command?

V tem vznemirljivem neodvisnem naslovu morajo igralci zgraditi in utrditi svojo bazo, zbirati vire in uporabiti čudaške kombinacije, ki jim vedno znova pomagajo iz težav v zabavnih spopadih. Vendar pa je vsaka vožnja na proceduralno ustvarjenih bojiščih edinstvena in zahteva prilagojeno in prefinjeno strategijo za uničenje sovražnikovih robotskih vojsk.