23.2 C
Ljubljana

Grozljivo pokukajte, ko Lunacy: Saint Rhodes razkrije izdajo 27. julija in javno predstavitev

Objavljeno:

Založnik Iceberg Interactive in razvijalec Stormling Studios z navdušenjem napovedujeta izid igre Lunacy: Saint Rhodes – srhljive prvoosebne grozljivke preživetja, ki bo izšla 27. julija 2023 na osebnih računalnikih. Pogumneži lahko prvič okusijo atmosferske grozote, ki se skrivajo v temi, z javno predstavitvijo med festivalom Steam Next Fest od 19. do 26. junija.

Lunacy: Saint Rhodes je poglobljena prvoosebna grozljivka o preživetju, ki se zdi, kot da ste ujeti v grozljivki – držala vas bo na trnih in očarala ter boste želeli odkriti, kaj se je v resnici zgodilo vaši družini.

Raziščite svojo tragično družinsko zgodovino in se soočite s svojimi notranjimi demoni, medtem ko se spopadajte z občutkom, da vas nenehno opazujejo; v mestu Saint Rhodes se nikoli ne boste počutili sami … ali varni.

Lunacy: Saint Rhodes ponuja vznemirljivo okolje, ki ga spremlja resno moteča zvočna podlaga. Vsebuje podroben svet, ki počasi in mamljivo razkriva zgodbo o tem, kaj se je zgodilo v hiši družine Rhodes.

Nevidne sile vas opazujejo in prisotnost nenavadnih in grozljivih bitij, ki od vas zahtevajo, da uporabite različne taktike za njihovo premaganje, bo poskrbela, da bo vaša izkušnja z vsakim korakom neprekinjena in srhljiva.

Raziščite in odkrijte, kaj se je resnično zgodilo v Lunacy: Saint Rhodes.