17.2 C
Ljubljana

Filthy Animals | Heist Simulator (PS4)

Objavljeno:

Igro Filthy Animals | Heist Simulator, ki so jo razvili Pewter Games Studios in LoPoly Games, so založili Green Man Gaming Publishing. Na Steamu je izšla 4. aprila 2023, za Sonyjevo konzolo PlayStation 4 pa je postala na voljo nekoliko kasneje, in sicer 11. maja.

Filthy Animals | Heist Simulator je kaotična večigralska igra ropanja, katero lahko igrate tudi sami v solo izkušnji, drugače pa največ štirje igralci hkrati. V igri boste prevzeli vlogo nad mutantsko živaljo, ki opravlja rope za kriminalnega vodjo Tonyja. Da ne bo vse tako preprosto, boste primorani reševati razne uganke in se izogibati varnostnikov, preden boste pobegnili z vašim plenom. Igra je razdeljena na osem različnih poglavij, ki vključujejo enaindvajset edinstvenih roparskih misij. Pustošili boste skozi serijo ropov, vse od ropa trgovine in banke, do vdora v tajno vojaško bazo ter celo z misijo v prostranem vesolju.

Filthy Animals | Heist Simulator

Na vaši poti vam bodo nasproti stali različni sovražniki, ki vam bodo želeli preprečiti vaše poslanstvo, stopnje pa so polne tudi nevarnosti iz okolja, katere vas bodo odpihnile z zadane poti. Na vsaki izmed misij bo torej potrebno nekaj načrtovanja, kako jo najlažje in uspešno opraviti. Vsaka izmed mutantskih živali, ki so na voljo, ima lastno posebno sposobnost, s kateri lahko razstrelite reči, razbijete celotno stopnjo in podobno. Pazite le, da ne boste pohabili članov vaše roparske skupine. V igri obstajajo tudi raznorazni načini, kako se uspešno prebiti skozi dano stopnjo, tako da pograbite za orodja in orožja ter krenite po poti, ki bo vam in članom vaše skupine najbolj ustrezala.

Kot že omenjeno, lahko na misije povabite do tri prijatelje ali popolne neznance, skupaj s katerimi bodo le-te še bolj zabavne. Igrate lahko preko interneta ali pred istim zaslonom na vašem udobnem kavču. Sam sem igro preizkusil le v enoigralskem načinu in tudi v takšni situaciji je bila igra dokaj zabavna.

Filthy Animals | Heist Simulator lahko kupite preko digitalne platforme Steam, kjer vas bo stala 19,50 EUR, na voljo pa je tudi za konzolo PlayStation 4 – za to inačico boste v trgovini PlayStation Store odšteli 19,99 EUR.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Mark Allen PR.

Filthy Animals | Heist Simulator
Igro Filthy Animals | Heist Simulator, ki so jo razvili Pewter Games Studios in LoPoly Games, so založili Green Man Gaming Publishing. Na Steamu je izšla 4. aprila 2023, za Sonyjevo konzolo PlayStation 4 pa je postala na voljo nekoliko kasneje, in sicer 11....Filthy Animals | Heist Simulator (PS4)