17.2 C
Ljubljana

Sprostite svojo temno plat v The Kindeman Remedy, igri Troglobytes Games, z brezplačno, grozljivo predstavitvijo, ki bo izšla 19. junija na Steamu

Objavljeno:

Troglobytes Games z navdušenjem oznanja izid težko pričakovane predstavitve za The Kindeman Remedy, diabolično, vznemirljivo in moralno zahtevno igro upravljanja psiholoških grozljivk, kot del festivala Steam Next Fest.

Ali ste se pripravljeni prepustiti svojim najbolj hudobnim željam in stopiti v kožo doktorja Carla Kindemana in njegove pomočnice, sestre Anne? Igrajte v vlogi fanatičnega medicinskega genija, ki išče odrešitev, in promiskuitetne nune, ki dobi udarec od smrti, v globinah peklenskega zapora v Ameriki 1950.

O igri:

V The Kindeman Remedy igralci prevzamejo vlogo doktorja Carla Kindemana, zaničevanega zdravnika, ki si obupano želi povrniti svoj porušeni ugled, in sestre Anne, lascivne nune, ki deli njegove hudobne ambicije. Ali ste pripravljeni sodelovati v bogokletnih dejanjih mučenja in umorov, prirejanja usmrtitev in izvajanja grozljivih poskusov na svojih subjektih, da ustvarite popolno anestezijo?

Ključne funkcije:

Bodite pošast: Sprostite svojo notranjo temo, ko sprejemate moralno vprašljive odločitve in na grozljive načine določate usode zapornikov. Rešite jih, samo zato, da jih izkoristite kot raziskovalne subjekte ali jih podvržete mučnim smrtim – vaš genij ne pozna meja.

Zdravnik, upravljaj svoj laboratorij: nadgradite in upravljajte osem različnih sob, ravnajte z viri, nevarnimi snovmi, strupi in tajnimi poskusi. Sestra Anna vam bo stala ob strani, pripravljena pomagati pri vseh hudičevih ukazih.

Norost, ki jo vodi zgodba: potopite se v temačno pripoved, ki vključuje zapletene like in moteča moralna vprašanja. Raziščite drugo stran zla – človečnost. Igra ponuja več koncev in dogodkov, ki jih je mogoče odkleniti, kar daje usodo Anne in Carla v vaše roke.

The Kindeman Remedy vsebuje upodobitve nasilja, krvi, mučenja, pohabljanja in umorov. Priporočljiva je diskrecija igralca.