23.2 C
Ljubljana

Zgradite s povsem novim ustvarjalnim načinom Teardown, ki je danes izšel na računalnikih

Objavljeno:

Čas je, da začnete ustvarjati! Danes v Teardown, uničujočo igro Tuxedo Labs in Saber Interactive, prihaja ustvarjalni način, ki je bil razkrit med dogodkom PC Gaming Show in je brezplačno na voljo s posodobitvijo 1.4 na Steamu. Je zabaven nov način igranja, ki daje igralcem orodja za dodajanje prilagodljivih vokselov neposredno v igro in ustvarjanje kakršnih koli norih dizajnov, ki si jih zamislijo.

Teardown – Creative Mode napovednik

Ustvarjalni način omogoča igralcem, da brez truda zgradijo nove predmete vseh oblik in velikosti v Teardownu z različnimi materiali vokselov, vključno z lesom, opeko, kovino in drugimi. Od tam lahko popolnoma enostavno shranjujete, ustvarjate, premikate in podvajate sadove svojega dela. Do ustvarjalnega načina lahko dostopate tako, da vnesete katero koli raven v načinu peskovnika in nato v meniju izberete ustvarjalni način.

Poleg kreativnega načina posodobitev 1.4 prinaša tudi nove spremembe v API-ju Teardown, ki moderjem ponuja še bolj robustna orodja za ustvarjanje lastne vsebine v igri. Prvič lahko moderji naredijo skripte za preurejanje in manipuliranje oblik z dinamičnim dodajanjem in odstranjevanjem vokslov med izvajanjem. To odpira vrata v povsem nove svetove v Teardownu, kjer lahko semena zrastejo v drevesa, zgradbe se lahko samostojno zgradijo, ustvariti je mogoče vozila, ki nabirajo rjo – in vse druge preobrazbe v realnem času, ki si jih lahko zamisli skupnost!