17.2 C
Ljubljana

Ročno poslikana uganka The Master’s Pupil oznanja datum izida

Objavljeno:

Avstralski razvijalec Pat Naoum z navdušenjem oznanja datum lansiranja The Master’s Pupil, ročno poslikane uganke, ki spremlja življenje Clauda Moneta skozi bogato paleto privlačnih vizualnih elementov in dinamičnih zvočnih pokrajin.

Izid 28. julija 2023 prek Steam za Windows in Mac ter Nintendo Switch.

Igralci morajo prečkati zapleteni svet očesa Clauda Moneta, da mu pomagajo dokončati številne njegove mojstrovine.

Ko raziskujete spektakularno ročno poslikano pokrajino, boste naleteli na uganke, ki vključujejo barvo, fiziko in prostor, ki jih morate rešiti, če želite napredovati. In tako kot se je Claude Monet v svojem življenju soočal s številnimi preizkušnjami in stiskami, postaja tudi igra z vsako stopnjo bolj zahtevna in zapletena – vrhunec pa je bitka za rešitev oči mojstra umetnika!

The Master’s Pupil postavlja umetnost v ospredje in v središče ter uporablja popolno mešanico zvoka, igranja in vizualnih elementov – namesto besed – za subtilno sporočanje čustev in zgodbe Clauda Moneta. Ko napredujejo skozi igro in premagujejo njene izzive, bodo igralci nenehno nagrajeni z osupljivim ozadjem, očarljivo glasbo in Monetovim lastnim delom, ki se zliva v ustvarjanje nepozabne igralne izkušnje, ki raziskuje edinstvenost mojstrovega življenja.

The Master’s Pupil – napovednik