17.2 C
Ljubljana

Pripravite se na tatvino, nagajivost in romantiko v Penny Larceny!

Objavljeno:

Označite svoje koledarje: Penny Larceny: Gig Economy Supervillain, najnovejša igra ustvarjalcev Arcade Spirits Fiction Factory Games, bo izšla 25. julija! Vendar to še ni vse – v vznemirljivem preobratu Fiction Factory Games omogoča igralcem kratek vpogled v igro s ponudbo predstavitve med prihajajočim festivalom Steam Next Fest v juniju.

Pripravite se na izjemno potovanje v tem vizualnem romanu, ki temelji na ropu in je poln junakov, zlikovcev, mask in ogrinjal v igri Penny Larceny, kjer igralci prevzamejo vlogo glasu v glavi glavnega tatu – krmarijo po kriminalnem podzemlju s pomočjo nove aplikacije, imenovana Crimr.

Kot angel ali hudič na Pennyjinem ramenu bo vaš vpliv oblikoval njihove odločitve o tem, kaj govorijo in kako oblikujejo strategijo za vsakega posameznika. Te odločitve med drznimi ropi bodo vodile do široke palete izidov. Bo Penny zavladala svetu ali postala njegova rešiteljica? Izbira je vaša!

Penny Larceny se ponaša s pestro zasedbo spremljevalcev, zlikovcev in junakov. Od kibernetsko izboljšanih mačjih pomočnikov do norih znanstvenikov in računalnika, programiranega za SOVRAŠTVO, bo zgodba in izkušnje vsakega lika razkrila skrite svetovne zarote in spletke.

Penny Larceny bo na voljo v Steamu 25. julija in komaj čakamo, da se skupaj podamo na to razburljivo pustolovščino.

Penny Larceny: Gig Economy Supervillain – napovednik