17.2 C
Ljubljana

Obiščite Burnhouse Lane na Xbox, PlayStation in Nintendo Switch 29. junija!

Objavljeno:

Založnik grozljivk Feardemic skrbi za delovanje motorja in pravkar so objavili, da bodo odgovorni za port za konzole Burnhouse Lane – najnovejšega naslova Harvester Games, studia, ki stoji za The Cat Lady. Grozljiva zgodba o Angie Weather prihaja na Xbox, PlayStation in Nintendo Switch 29. junija, zato si shranite datum! Težave s pomnjenjem? Morda vam bo spodnji napovednik pomagal datum zapisati v spomin.

Burnhouse Lane – napovednik

O igri:

Skočite v grozljivo pustolovščino mojstrov grozljivk, ki vas bo popeljala v temne kraje in vas nasmejala in spraševala o življenju. Dokončajte brezupne naloge, da si povrnete življenje. Rešujte uganke, sklepajte prijateljstva (in sovražnike), bežite, skrivajte se in se prebijajte skozi nevarnost.

Burnhouse Lane pripoveduje zgodbo o Angie Weather, agencijski medicinski sestri z eno nogo v grobu, ki poskuša opraviti pet nemogočih nalog, da bi si povrnila življenje. To je zgodba o smrti, prijateljstvu in večnem upanju, da ne glede na to, kako slabe so stvari, vedno obstaja razlog za nadaljevanje.

Burnhouse Lane združuje elemente klasičnih pustolovskih iger, izbire lastne zgodbe (serija The Walking Dead podjetja Telltale) z lahkotno strelsko mehaniko grozljivk preživetja, ki jo navdihujeta seriji Silent Hill in Resident Evil, kjer je streliva malo, sovražniki močno udarjajo in vsak strel šteje.