10.7 C
Ljubljana

Izostrite svoje veščine tipkanja, ko uganka besed Qwert drsi (nato zazvoni) na svojo pot na iOS in Android

Objavljeno:

Pridite eden, pridite vsi in bodite priče Qwertu! Avantgardna besedna igra zagonetne popolnosti neodvisnega razvijalca Karate Possum Games bo zagotovo pridobila naklonjenost igralcev, saj danes veličastno vstopa na iOS in Android. Prosta za igranje in strokovno zajemanje evokativnega duha pretekle dobe, polne tapkajočih pisalnih strojev in edvardijanskih zabavljačev, nenavadna estetika in zvočni učinki pisalnega stroja Qwert dodajo lahkotno zabavo tako solo kot večigralskim krogom v več načinih igre.

Qwert je osvežujoč pogled na žanr besedne igre, ki izziva nadebudne besedne ustvarjalce, da zberejo vso svojo ustvarjalnost in pripravijo čim več besed na podlagi različnih začetnih pozivov. Izpolnite prazna polja in sestavite čim več besed; igralci imajo v Qwertu svobodo razmišljanja izven mreže, kar je potrebno za pridobitev teh visokih rezultatov in dokazovanje njihove besedne moči. Če želijo proslaviti uspeh, je na voljo tudi poseben gumb za hupo ali pa ga morda uporabijo za pošiljanje opozorilnega hupa svojim sotekmovalcem v besednih vojnah v več načinih igre.

Potopite se v samostojne tekme ali tekme za več igralcev in sodelujte v različnih načinih, ki predstavljajo izkušnjo po meri, ki temelji na osnovni formuli Qwert. Najhitrejši prvi prst bo ključnega pomena za igralce, ki se želijo povzpeti na stopničke in tekmovati v ‘Time Attack‘ in ‘Wordplay‘; tekme PvP v realnem času, ki jih izzivajo, da izmislijo čim več besed z najvišjo oceno, ki temeljijo na drugačnem pozivu v vsakem krogu, na primer »Začne se z E in konča z D.«

Samostojni načini igre, vključno s ‘Splat‘, mini igro za preživetje, ki igralce izziva, da premagajo nadležni roj letečih črk, lahko preprečijo, da bi se prijatelji spremenili v sovražnike, vendar niso nič manj zahtevni. Odganjajte muhe tako, da oblikujete besede iz razpoložljivih črk in črkujete svojo pot do visokega rezultata. Igralci, ki lahko počistijo zaslon, bodo nagrajeni z dodatnimi 15 sekundami, da povečajo svoj rezultat in zmanjšajo okužbo!

Igralci lahko pokažejo svojo jezikovno spretnost in dokažejo, da so ultimativni besedni mojster, saj Qwert prispe na iOS in Android brezplačno.