17.2 C
Ljubljana

Elegantni 2.5D akcijsko-pustolovski platformer – The Devil Within: Satgat – vsebuje prvo spletno predstavitev v Steam Next Fest

Objavljeno:

Newcore Games z veseljem razkriva debitantsko spletno predstavitev svojega osupljivega 2.5D akcijsko-pustolovskega platformerja, The Devil Within: Satgat, kot del težko pričakovanega dogodka Steam Next Fest, ki bo potekal od 19. do 26. junija. Poleg te vznemirljive napovedi prihaja nov akcijski napovednik igranja, ki prikazuje zapleteno drevo spretnosti, intenzivne bitke proti sovražnikom in mogočnim šefom ter kratek vpogled v zanimivo filmsko uvodno zgodbo. The Devil Within: Satgat naj bi izšla v zgodnjem dostopu Steam pozneje letos, na PlayStation, Xbox in Nintendo Switch pa še kasneje.

Pripravite se, da se boste potopili v razdejan svet, saj ta akcijsko-pustolovska platformna igra ponuja izkušnjo, ki vključuje metroidvanijo in Souls-like elemente. Potopite se v povsem nov napovednik igranja, da boste priča osupljivi 2.5D bojni mehaniki, ki vas čaka v The Devil Within: Satgat demu:

The Devil Within: Satgat – napovednik

The Devil Within: Satgat spremlja potovanje Kima Ripa, kraljevega stražarja, ki se mu človečnost postopoma izmika, medtem ko poskuša razvozlati skrivnosti za skrivnostnim Ebonovim želom in nenadnim pojavom demonov. Odkrijte skrivnosti pustega kraljestva, ko se podajate v elegantne bitke proti mogočnim sovražnikom.

Ebon Sting, sluten črni stolp neznanega izvora, je prispel skrivnostno in za vedno spremenil prej miren svet. Sprva se je zdelo, da škrlatno olje, ki je priteklo iz stolpa, prinaša blaginjo, a kmalu zatem so se pojavile demonske entitete in več kot polovica prebivalstva je začela kazati nenavadne simptome. Preostali državljani so priznali, da je za nenormalnosti odgovoren Ebon Sting, in so se obrnili na generala Hong Sanga in kraljevo gardo Kim Rip, ki sta se odpravila na misijo odstranitve vira v jedru stolpa.

The Devil Within: Satgat prihaja v zgodnji dostop Steam pozneje letos, na PlayStation, Xbox in Nintendo Switch pa še kasneje.