21.6 C
Ljubljana

Atmosferska platformna uganka Daydream: Forgotten Sorrow izide danes

Objavljeno:

Založnik Ravenage Games in razvijalec Frozen Line sta objavila, da je atmosferska platformna uganka Daydream: Forgotten Sorrow zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama. Prihranite 10% pri naslovu za omejen čas v tednu predstavitve in razkrijte njen uradni napovednik za lansiranje.

V Daydream: Forgotten Sorrow stopite v kožo mladega fanta Griffina, ki ga spremlja plišasti medvedek Birly. Znajdeta se na nerazumljivem mestu, in ju preganja grozeča sila. Skupaj morata rešiti uganke in odkriti skrivnost svojega prihoda na ta svet.

Daydream: Forgotten Sorrow – napovednik

Čeprav gre za igro o dogodivščinah otroka in njegovega medvedka, vas Daydream: Forgotten Sorrow potopi v vznemirljivo zgodbo osebe, ki išče odrešitev. Reševanje zapletenih ugank, pobeg grozljivim pošastim in izogibanje nevarnim pastem bodo tej osebi pomagali najti notranji mir.

Potujte skozi skrivnostni svet plavajočih gradov, skalnih jam, očarljivih gozdov in prostranih planjav. Pripravite se, da vas bo očaral očarljivi svet Daydream, kjer boste odkrili transformativno moč odpornosti in grenko-sladko lepoto prepuščanja.

Daydream: Forgotten Sorrow je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama za 19,99 USD. Prihranite 10% pri naslovu za omejen čas v tednu lansiranja.