17.2 C
Ljubljana

Null Games bodo leta 2025 izdali retro post-apokaliptični vestern ExeKiller

Objavljeno:

Danes so Null Games objavili, da bodo izdali ExeKiller, prvo igro studia Paradark, leta 2025. Igralci nadzorujejo naslovnega lovca na glave in odkrivajo skrivnosti postapokaliptičnega New Yorka v tej retro futuristični akcijski pustolovščini. Spopadite se z morilskimi roboti, močnimi megakorporacijami in drugimi nevarnimi sovražniki s hitrim govorjenjem, hitrim razmišljanjem in železom na boku!

Izbira poganja igranje v ExeKiller. Zadolženi ste za pridobitev S.O.U.L.S. vaših tarč – biočipov, ki zbirajo ogromne količine podatkov o svojih lastnikih … in jih v nekaterih primerih celo nadzorujejo. Odločiti se boste morali, ali boste ubili, aretirali ali osvobodili vsako od svojih tarč z uporabo različnih orožij, pripomočkov in drugih orodij. Ali se boste poskušali pogovoriti mimo težav, se prikradli okoli njih ali se preprosto prebili skozi? Vsak pristop je izvedljiv v New Yorku 1998!

Raziščite odprti svet, medtem ko raziskujete puščave New Yorka, bodisi peš ali v Appaloosi, vašem lebdečem avtomobilu. Dinamično vreme, radioaktivne nevihte in potepuški razbojniki bodo ovirali vašo misijo, vendar ExeKillerju nič ne prepreči, da bi dokončal svojo nalogo.

Ključne funkcije

  • Polodprto središče z veliko svobode: dokončanje glavnih nalog vpliva na stanje sveta in omogoča igralcu dostop do novih območij, orožij in možnosti za zgodbo.
  • Edinstvene nastavitve in vizualni elementi: ExeKillerjev svet združuje retro-futuristične tehnološke napredke s postapokaliptično kuliso – vse to je postreženo z estetiko zahodnega filma.
  • Linearna pripoved z nelinearnimi izbirami: V vsaki nalogi ima igralec možnost izbrati svojo pot. Ne glede na to, ali se igralec odloči rešiti življenja ali jih končati, goljufati ali spoštovati zakon, izpleniti denar ali ga nedotaknjenega vrniti, bodo te odločitve vplivale na to, kako se bo zgodba odvijala.
  • Dialog, ki je pomemben: ExeKillerjev sistem dinamičnega dialoga ne prekine igranja – igralec ohrani popolno svobodo gibanja in delovanja, kar omogoča nadaljevanje pogovora med vožnjo ali streljanjem.
  • Izberite svoj slog igranja: vstopite s streljanjem orožja, vdrite skozi varnost, prebijajte se skozi konflikte ali preizkusite vse zgoraj navedeno!
  • Poenostavljeno napredovanje likov: ExeKiller ne vključuje točk izkušenj ali sistema izravnave. Namesto tega bo vse vaše napredovanje izhajalo iz vaše izbire modifikacij, izboljšav in bonusov za orožje.