21.6 C
Ljubljana

Ne samo za metalce: Ubijte v ritmu Muse, Gorillaz, Depeche Mode in več v Metal: Hellsinger!

Objavljeno:

Metal: Hellsinger, FPS razvijalca The Outsiders in založnika Funcom, sodeluje z ekipo Visual Media Licensing pri Warner Music Group, da zagotovi paket 8 pesmi čistih bangerjev. Paket Essential Hits Pack prvič v zgodovini vsebuje licenčne pesmi ikoničnih skupin v različnih žanrih, ki so na vrhu lestvice. Zaradi besedil v novih pesmih je Metal: Hellsinger zahteval višjo starostno oceno, s PEGI-13 na Mature. Kljub temu lahko zreli igralci po vsem svetu zdaj zgrabijo paket Essential Hits Pack za 9,99 $ / 9,99 €.

Poleg tega je za tiste, ki želijo izkusiti igranje in epsko maščevalno zgodbo Metal: Hellsinger, vendar niso ljubitelji heavy metala, na voljo nova glasbena izdaja. Ta paket združuje osnovno igro in paket Essential Hits Pack s popustom, kar vam omogoča, da prevzamete pekel v ritmu alternativnega rocka, EDM in popa.

Metal: Hellsinger – Essential Hits Pack napovednik

Potopite se v pekle zdaj, da se demonske horde ustrašijo znanih ritmov Gorillaz, Icona Pop, Muse, Depeche Mode, Disturbed, Galantis, Paramore ter DVBBS & Borgeous.

Glasba je v grmečem srcu Metal: Hellsingerjevega igranja. Streljajte, režite in hitite v ritmu, da naredite večjo količino škode in pogosteje sprostite vrhunsko orožje. Skozi osebnost novih pesmi vsaka stopnja v igri dobi popolnoma nov občutek in tok.

Paket Essential Hits Pack in Music Edition sta zdaj na voljo na računalnikih, PlayStation 5 in Xbox X|S.