17.2 C
Ljubljana

Surviving Deponia: Nova era, isti odpadki

Objavljeno:

Sedem let po izidu Deponia Doomsday se Daedalic Entertainment vrača na ljubljeni planet smeti s svojo popolnoma novo, zgodbeno igro preživetja Surviving Deponia. V vznemirljivi novi smeri za priznano serijo Deponia se Surviving Deponia vrača v svet, ki ga ljubijo igralci iger, hkrati pa uvaja svež sistem igranja na planet novih groženj, izzivov, prijateljev in sovražnikov.

Surviving Deponia – napovednik

V sedmih letih od dogodkov Goodbye Deponia & Deponia Doomsday se je nekoč ljubek majhen planet smeti spremenil v nočno moro Pobesnelega Maxa! Elysium, citadela visoke družbe, ki lebdi po nebu Deponije, je strmoglavila na površje in s seboj ni prinesla le skrivnostnega pomanjkanja vode, temveč nove grožnje, ki bodo prinesle nov red Deponije! Če želijo igralci preživeti, bodo morali obvladati surovo pokrajino Deponije. Zberite vire, spoznajte nove (in nekaj starih) prijateljev, soočite se s pošastmi, zgradite si domačo bazo in navsezadnje poiščite način, kako enkrat za vselej pobegniti iz te norosti!

Medtem ko “preživetje na podlagi zgodbe” ni žanr, ki bi ga franšiza že raziskovala, so pokrajine Deponije zrele in polne priložnosti za vključitev igralcev, ki se vračajo, na vznemirljive nove načine! Pri tem pa ostaja zvesta bistvu serije. Podobno bodo oboževalci žanra preživetvenih strategij našli očarljiv, muhast svet Deponije kot popoln kraj za gradnjo doma, za popravljanje stvari in poskušanje preživetja!

Surviving Deponia bo leta 2023 na voljo v zgodnjem dostopu za računalniške igričarje.