21.6 C
Ljubljana

Snufkin je zunaj zimskega spanja – nov napovednik in okno za izdajo razkrita med Wholesome Direct 2023

Objavljeno:

Na Wholesome Direct 2023 sta bila razkrita svež novi napovednik za Snufkin: Melody of Moominvalley, skupaj z oknom za izdajo v prvem četrtletju 2024 za osebne računalnike in konzole. Napovednik se osredotoča na izvor Snufkina in dediščino likov Moomin, ki jih je ustvarila priznana finska avtorica Tove Jansson. Igro trenutno razvija norveški studio Hyper Games v sodelovanju s švedskim založnikom Raw Fury.

Snufkin: Melody of Moominvalley – napovednik

Ta glasbena pustolovščina vam bo zadala nalogo, da Snufkinu pomagate obnoviti harmonijo Moomin Valleyja, ki je bila motena zaradi širjenja grdih parkov, ki grozijo, da bodo uničili naravno ravnovesje doline. Igra je ambientalna in prijetna pustolovska izkušnja za vse starosti in združuje mehaniko odprtega sveta z ugankami, prikritimi in melodičnimi elementi.

Ključne funkcije:

  • Prijetna pustolovska igra v čudovitem umetniškem slogu knjige zgodb.
  • Igranje z bogato zgodbo, polno očarljivih likov, ki jih je treba spoznati, in glasbenih ugank, ki jih je treba rešiti.
  • Raziščite svet Moominvalleyja po navdihu izvirnih zgodb ustvarjalke Tove Jansson.
  • Pametno združite svojo harmoniko, prikrite trike in trike svojih prijateljev, da prelisičite čuvaja parka in odprete Moomin Valley, da lahko vsi uživajo.
  • Fantastična atmosferična zvočna podlaga v sodelovanju s Sigur Rós.