21.6 C
Ljubljana

Skrivnostna mehiška metroidvania Mariachi Legends je elegantno debitirala med PC Gaming Showom

Objavljeno:

Mariachi Legends, akcijska skrivnostna metroidvania mehiškega razvijalca Halberd Studios in založnika Freedom Games, bo leta 2024 v stilu na osebnih računalnikih na voljo pod krinko prek Steama, Epic Games Store in GOG.

Pridružite se fantastičnim praznovanjem na karnevalu Dneva mrtvih skupaj z detektivom Pablom Cruzom, ki se trenutno preoblikuje v igralca mariachija, da razišče zlobno prekletstvo, ki preži na spokojno mesto Santa Mascota. Srečajte se s čudaškimi liki, pridite do dna srhljivih skrivnosti in se poglobite v vznemirljivo mečevanje, da bi premagali dona Emilia Obregona, pokvarjenega župana Santa Mascote, ki dela kot gospodar kriminala. Poiščite prerokovani talisman, ki naj bi prebudil padlo, sovražno vojsko v Obregonovi lasti.

Raziščite elegantne, a tradicionalne kraje Mehike, kot so zgodovinske haciende, gostilne, cerkve in starodavne ruševine. Raziščite namige in pridobite dodatne moči za detektivsko delo, ki je pred vami. Izvajajte naloge pod krinko, ki jih je navdihnila mehiška interpretacija Lady Death. Zberite zanimive starine, ki bodo okrasile domačo bazo. Družite se z očarljivimi prebivalci Santa Mascote in dokončajte njihove misije, da odklenete nove konce.

Uporabite zanesljivo kirasirsko sabljo, ko se soočite s hitronogimi demoni in zagonetnimi sovražniki, ki jih navdihujeta klasična španska in azteška folklora. Naučite se novih bojnih tehnik in postanite mojster mečevanja z napadi, pariranjem in varovanjem ali preprosto izkoristite okolico za premagovanje izzivalcev. Ujemite nasprotnike nepripravljene z nadnaravno sposobnostjo La Sombra, ki jo podeli Gospa Smrt, da izgine in se znova prikaže izpred pogleda. Pametno in natančno mečevanje je ključ do soočenja s podlim Donom.

Mariachi Legends prihaja na osebne računalnike prek Steama, Epic Game Store in GOG leta 2024.

Mariachi Legends – napovednik