10.7 C
Ljubljana

Prikupna “Flutter Away” napoveduje izid 3. avgusta na Wholesome Direct

Objavljeno:

Flutter Away, prijetna igra za raziskovanje narave podjetja Runaway Play, bo v četrtek, 3. avgusta 2023, postavila tabor za osebne računalnike prek Steama in Nintendo Switch, kot je bilo napovedano med predstavitvijo Wholesome Direct. Brezplačna predstavitev bo prvič predstavljena med festivalom Steam Next Fest, od ponedeljka, 19. junija, do ponedeljka, 26. junija 2023.

Ne puščajte ničesar razen odtisov stopal, posnemite ničesar razen fotografij, ne ubijte ničesar razen časa. Poiščite mir med šelestečim grmičevjem in čivkajočimi bitji amazonskega pragozda. Odpravite se na kratko petdnevno kampiranje kot raziskovalec metuljev, opremljen z zvezkom in fotoaparatom, pripravljen dokumentirati vse prikupne živali. Raziščite vijugaste poti džungle, fotografirajte očarljiva bitja, spoprijateljite se z novimi prijatelji in beležite vse na poti!

Posnemite slike flore, favne, sledi, ki jih puščajo za seboj, in še več. Zabeležite si posebne lastnosti vsake vrste, ki jo srečate. Opravite različne naloge tako podnevi kot ponoči v sproščujočem vzdušju brez pritiska. Spoznajte posebno sramežljivo kapibaro in zgradite neverjetno prijateljstvo, raziskujte njeno skrivnost in skrite cilje, ki jih najdete po gozdu.

Čim hitreje dokončajte naloge za jedrnato izkušnjo ali uživajte v lagodni pustolovščini skozi Amazonijo. Cenite samoto med čudovitimi stvaritvami narave, z utišanimi zvoki deroče vode in odtenki neba, ki se prelivajo v vsako posneto sliko, kar ustvarja popoln prostor za prehod in zadihanje med zimzelenim rastlinjem.

Flutter Away bo na voljo v četrtek, 3. avgusta 2023, na osebnih računalnikih prek Steam in Nintendo Switch s podporo za angleški, francoski, italijanski, nemški, španski, poenostavljeni in tradicionalni kitajski, japonski in korejski jezik.

Flutter Away – napovednik