21.6 C
Ljubljana

Najdite ljubezen sredi apokalipse tega septembra v akcijski igri za zmenke Eternights

Objavljeno:

Razvijalec Studio Sai je pripravljen igrati posrednika v igri Eternights in upa, da ste tudi vi. V povsem novem napovedniku igranja, razkritem med današnjim PC Gaming Showom, je studio ponosno razkril, da bo prihajajoča mešanica zmenkov in ubijanja pošasti na voljo za PC in konzole PlayStation 21. septembra 2023, s prednaročili na obeh platformah od danes naprej.

Igralci na osebnih računalnikih lahko zgodaj začnejo svoje iskanje reševanja sveta (in iskanja zmenka), z igranim prvencem Eternights, ki bo izšel na naslednjem festivalu Steam Next Fest 19. junija.

Eternights – napovednik

V današnjem napovedniku igranja igre Eternights si oglejte, kako se svet, ki ga poznamo, obrne na glavo, ko skrivnostni dogodek spremeni ljudi v nasilne pošasti, razporejene med ogromnimi zidovi, ki zapirajo mesto našega protagonista. Zmenki se med apokalipso še vedno dogajajo in tudi ko nadrealistično zlo uniči življenje, kot ga poznate, so najpomembnejši ljudje okoli vas.

Preživite čas v Eternights s preživetjem izletov v peklenske ječe in intenzivnih spopadov v realnem času s pošastnimi sovražniki. S svojimi čarobnimi sposobnostmi premagajte te sovražnike v elegantnih kombinacijah in skupaj s preživelimi, ki jih popeljete v boj. Toda dan ima le toliko ur in apokalipsa ne čaka na prvi poljub. Na zmenke vzemite spremljevalce po svoji izbiri, igrajte mini igre in razvijajte odnos, ki bi se lahko spremenil v nekaj več, pri tem pa uravnotežite iskanje zdravila in reševanje sveta. Kako boste preživeli konec sveta, je odvisno od vas, vendar ne pozabite, da v Eternights šteje vsak trenutek.

Eternights prihaja 21. septembra 2023 na PlayStation 5, PlayStation 4 in PC (prek Steam in Epic Games Store).

Eternights