17.2 C
Ljubljana

Borite se z neskončnimi valovi nasprotnikov v Pathfinder: Gallowspire Survivors

Objavljeno:

BKOM Studios in Paizo z navdušenjem napovedujeta Pathfinder: Gallowspire Survivors, roguelite bullet hell survivor igro, ki bo na PC prišla pozneje letos.

Igralci se borijo skozi Gallowspire, legendarno okolje Pathfinder, kot eden od treh junakov – in skupaj z zaveznikom po lastni izbiri – dokler se ne soočijo z nesmrtnim zlobnežem, ki čaka v njih. Da bi prišli tja, morajo pobiti horde sovražnikov, zbrati in nadgraditi arzenal močnih urokov in orožij ter premagati smrtonosne šefe – pri tem pa z vsakim poskusom postajati močnejši.

Pathfinder: Gallowspire Survivors – napovednik

Gallowspire je legendarni stolp teme v Pathfinderjevem svetu Golarion. Tukaj cesar Tar-Baphon, eden najstarejših in najmočnejših zlikovcev Pathfinderja, ostane zapečaten, medtem ko načrtuje svojo mračno vrnitev. Toda ko bodo oddelki, ki ga zadržujejo, začeli odpovedovati, bodo trije neustrašni junaki dosegli priložnost, z nalogo, da se podajo v Gallowspirejeve globine, da bi premagali Tar-Baphona in popravili oddelke, ki so ga zapečatili.

Doseči Tar-Baphon ni preprosta naloga: med junakom in njihovim ciljem stoji neskončna horda nemrtvih in demonov – z raznoliko paleto moči, ki bo na vsakem koraku izzivala igralčevo taktiko.

Toda ena zmaga ne bo dovolj, da bi za vedno zapečatili Tar-Baphona: junaki se morajo z njim večkrat soočiti, da čim dlje preprečijo njegovo vrnitev. In ko junaki padejo, se ponovno dvignejo, vedno močnejši … da se znova soočijo s hordami Gallowspireja, tako dolgo, kot je potrebno.