10.7 C
Ljubljana

Igrajte novo predstavitev za post-apokaliptično RPG Broken Roads, ki temelji na pripovedi

Objavljeno:

Neodvisni studio za igre Drop Bear Bytes ima v sodelovanju z Versus Evil popolnoma nov demo svoje prihajajoče izometrične RPG Broken Roads na Steamu. To bo igralcem omogočilo okus postapokaliptične avstralske odisejade pred izidom kasneje letos na platformah PC, Switch, PlayStation in Xbox.

Broken Roads je igra vlog, ki temelji na pripovedi in prinaša raziskovanje, strateško potezno bojevanje in smiselne filozofske odločitve v povsem novo avstralsko postapokaliptično okolje. Ta predstavitev postavi igralce v vlogo Hired Gun, eno od štirih zgodb o izvoru, ki bodo na voljo v zaključni izdaji. Vaša začetna zgodba vpliva na vaš ugled, na to, kako ljudje komunicirajo z vami, in celo na to, kje začnete svojo pot in katere lokacije vam bodo na voljo. V celotni igri boste lahko izbrali drugačno izvorno zgodbo, vključno z zgodbo o Jackarooju, geodetu ali članu Barter Crew.

Broken Roads – napovednik

Za demo namene bodo vidne vse moralne odločitve. V celotni igri pa bo nekaj od teh skritih glede na to, kako igrate svoj lik – čeprav bo na voljo možnost nastavitev za odklepanje vseh teh za tiste, ki raje igrajo na ta način. Vaši spremljevalci in drugi ključni liki imajo vsak svojo skrito moralno nagnjenost in se bodo na vaše izjave, odločitve in splošno držo odzvali na podlagi svojega pogleda na svet.

Broken Roads spretno združuje tradicionalne in povsem nove elemente igranja vlog na vrhu brezrazrednega sistema, ki ponuja skoraj neomejene možnosti razvoja likov, zgrajenih okoli štirih filozofij: humanistične, utilitaristične, makiavelistične in nihilistične. Poleg tega igra igralcem predstavlja izvirni moralni sistem: moralni kompas, ki vidi, da možnosti dialoga in odločitve pri iskanju vplivajo na filozofsko nagnjenost lika in težke odločitve, ki jih sprejema na poti, ter da nanje vplivajo.

Vse lokacije Broken Roads so avtentično poustvarjene na podlagi ekipe, ki obiskuje mesta in znamenitosti v Zahodni Avstraliji ter posname fotografije, videoposnetke in zvočne posnetke, da bi bili čim bolj resnični. Poleg tega je tudi atmosferski zvočni posnetek igre, ki ga je sestavil Tim Sunderland, proizveden z instrumenti, izdelanimi iz vsakdanjih predmetov, kar v igro vnese popolnoma edinstven in značilen ton.