23.2 C
Ljubljana

Grozljiva igra za preživetje Greyhill Incident danes izide na PC, na konzolah pa 13. junija

Objavljeno:

Greyhill Incident, igra grozljivk o preživetju nezemljanov razvijalca Refugium Games in založnika Perp Games, je pravkar vzpostavila prvi stik z osebnimi računalniki prek Steama, v torek, 13. junija pa bo napadla PlayStation 5 in Xbox Series X|S. Na voljo za nakup zdaj na PC, srhljiva igra, ki temelji na zgodbah, popelje igralce na potovanje skozi tiho sosesko Greyhill, kamor so vdrli vesoljci – in niso prišli v miru.

Greyhill Incident – napovednik

Posebna “Abducted Edition” igre Greyhill Incident je zdaj na voljo tudi na Steamu, 13. junija pa digitalno za PlayStation 5 in Xbox Series X|S. Ta izdaja ima poseben način “Found Footage”, ki prikazuje igro skozi srhljivo lečo videokamere. Dodatni bonusi v izdaji »Abducted Edition« so na voljo v digitalni in fizični obliki ter vključujejo priročnik o izdelavi klobuka iz staniola za preživetje napadov tujcev IRL z branjem misli in časopis s podrobnostmi o invaziji Greyhill. Kopije fizične PlayStation 5 “Abducted Edition” bodo na voljo 23. junija v Evropi in 11. julija v Združenih državah.

V Greyhill Incident morajo igralci, opremljeni samo z bejzbolskim kijem in revolverjem – z omejeno količino streliva – teči, se skrivati pred sivimi nezemeljskimi vsiljivci in se boriti proti njim, da bi odkrili zaroto nezemljanov, rešili svojega sina in se rešili živega. Preživeli, ki igrajo kot Ryan Baker, se bodo na poti srečali s čudnimi in pogosto čudaškimi prebivalci Greyhilla ter se pogovarjali z voki-tokiji in prejeli nasvete o pobegu pred obiskovalci izven tega sveta. Upravičeno paranoično je klicanje policije izven strahu, da bi jih poslali na psihiatrični oddelek, zaradi česar se stanovalci združijo in vzamejo stvari v svoje roke.

Greyhill Incident je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama in v torek, 13. junija, za PlayStation 5 in Xbox Series X|S za 29,99 USD Standard Edition in 34,99 USD za izjemno srhljivo “Abducted Edition”. Fizične kopije PlayStation 5 bodo na voljo 23. junija v Evropi in 11. julija v Združenih državah in jih je mogoče prednaročiti zdaj za 34,99 USD.