23.2 C
Ljubljana

Fae Farm odpelje igralce v čarobna kraljestva 8. septembra 2023 na Nintendo Switch in osebnih računalnikih

Objavljeno:

Phoenix Labs je danes objavil datum izdaje in novo podporo za računalniško platformo za Fae Farm, prihajajočo udobno simulacijo kmetije studia, kot del očarljivega novega napovednika, ki je bil premierno prikazan na predstavitvi v živo Summer Game Fest. Fae Farm, ki bo 8. septembra 2023 prispela na Nintendo Switch, Steam in Epic Games Store, bo dvignila lestvico tega žanra z očarljivo izkušnjo, polno magije za igralce po vsem svetu.

Fae Farm, ki je zdaj na voljo za prednaročilo, popelje igralce na slikovito pustolovščino, ki prikazuje vrhunsko umetnost in dizajn Phoenix Labs. Vsak dan bodo igralci skrbeli za svoje kmetije in domače živali, se spoprijateljili z prebivalci Azorije, raziskovali raznolika okolja, zbirali vire, okrasili svoje domačije in se poglobili v globine sveta, da bi odkrili čarovnijo, ki jo bodo potrebovali, da mu povrnejo sijaj. Igralci lahko prav tako povabijo prijatelje in družino, da se pridružijo njihovim dogodivščinam prek spletne igre za več igralcev na vseh platformah, pa tudi lokalno na Nintendo Switch prek ad-hoc brezžične funkcije.

Fae Farm razširja žanrske sponke tako, da igralcem ponuja globoko simulacijsko izkušnjo kmetije, ki jo je mogoče prilagoditi prav njim. Igralci bodo uporabili robustnega ustvarjalca likov, da prilagodijo vse, od svojega tipa telesa in barve las do različnih obraznih potez, preden se odpravijo v svet. Vsaka domačija v Fae Farm omogoča igralcem, da oblikujejo svoje domove po svojih željah, tako znotraj kot zunaj. Fae Farmov “Cosy System” nagrajuje igralce za ustvarjanje specializiranega pohištva in dekoracije za dom, s čimer vsak dan izboljšuje njihovo zdravje, vzdržljivost in mano.