17.2 C
Ljubljana

Ustvarite svojo legendo v Apogeejevem akcijsko-pustolovskem “Quest Master”

Objavljeno:

Quest Master, pustolovščina v peskovniku za oblikovanje ječ založnika Apogee Entertainment in razvijalca Skydevilpalm, bo v tretjem četrtletju 2023 zagotovila robusten nabor orodij za gradnjo retro ječ od zgoraj navzdol na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam, preden bo skupaj z izdajo 1.0 prispela na Nintendo Switch, kot so razkrili v izložbi Guerrilla Collective. Ustvarite pustolovščine po meri v prihajajoči predstavitvi, ki bo kmalu na voljo v Steamu za PC.

Ustvarite legendarno potovanje iz nič z intuitivnim ustvarjalcem nivojev, da ustvarite preproste ječe in naloge, povezane z nadsvetom, v tem zvestem ljubezenskem pismu slikovnih pik do klasičnih akcijskih JRPG od zgoraj navzdol iz preteklosti. Povlecite in spustite na desetine ploščic s tematskim dizajnom na prazno platno, da ustvarite z lavo napolnjene kaverne, gorate svetove, travnate gozdove, puščavske sipine in drugo. Zagotovite navodila za prihodnjo nalogo ali oblikujte epsko pripoved, polno NPC-jev, ki jih je mogoče postaviti, in znakov, ki jih je mogoče prilagoditi, z obilico možnosti dialoga.

Ko je mojstrovina dokončana, se neustrašno podate v svet, pripravljeni na soočenje z bojevitimi netopirji, srhljivimi kačami in zlobnimi okostnjaki. Držite sovražnike na varni razdalji z lokom ali jih pripeljite v boj blizu z natančno usmerjenim udarcem s kavljem. Obvladajte orožje in močno magijo, krmarite po labirintih, ki jih ustvarijo uporabniki, odklepajte vrata in rešujte uganke, medtem ko se branite pred nevarnostmi, ki prežijo na vas. Vodite napredovanje z vodnimi telesi in balvani, ki jih je mogoče prečkati samo s kladivom ali plavutmi.

Pot je tako lahka ali težka, kot si želi ustvarjalec. Izmislite si izkušnje s preizkušanjem potrpežljivosti ali celotne naloge z več biomi, šefi in stranskimi misijami. Postavite sovražnikove drstitvene točke na strateške lokacije, da ustvarite zahtevne ječe (ki se lahko zaklenejo ob vstopu!), preden sestavite popolno uganko z idealno količino gorečih pasti, vzvodov, časovnih stikal in nevidnih skrinj.

Podajte se skozi prilagojene labirinte solo ali kooperativno plazite po ječi s sejami za več igralcev do 3 igralcev. Delite ustvarjene naloge z drugimi in preizkusite svetove, ki so jih ustvarili kolegi oblikovalci na spletu. Poustvarite klasične ravni iz slavnih starih akcijskih iger od zgoraj navzdol in obrtniške pustolovščine, ki spominjajo na 16-bitne klasike.

Quest Master – napovednik