23.2 C
Ljubljana

Enclave HD prihaja na konzole ta mesec

Objavljeno:

Danes Ziggurat Interactive — založnik večplatformskih retro in modernih iger — z veseljem oznanja datum izdaje za Enclave HD. Posodobljena različica zelo priljubljenega retro naslova hack and slash, objavljena pod licenco TopWare Interactive, bo na voljo na Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch 29. junija 2023, kmalu zatem pa bo na voljo tudi za Playstation 5. Igralci se lahko borijo za stran svetlobe ali teme, zdaj z nadgrajenimi vizualnimi elementi, popolnoma novimi epskimi glasbenimi skladbami in še več!

Enclave HD – napovednik

Enclave HD je tretjeosebna akcijska igra vlog z intenzivnim srednjeveškim bojem, epskim zvočnim posnetkom in dvema ločenima zgodbeno usmerjenima kampanjama, v katerih se igralec bori za sile Luči ali Teme. Vsaka frakcija ponuja šest različnih možnosti likov, kot so vitezi, čarovniki in druidi na strani Luči ali služabniki teme, kot so Berserkerji, Asasini in Goblini. Vihtite meče, magijo in loke, da bi se bojevali s svojimi sovražniki in odločali o Celenheimovi prihodnosti.

V originalni večmilijonsko prodani igri Enclave in v Enclave HD je minilo 1000 let, odkar je visoki čarovnik Zale rešil ljudi Celenheima pred robom poraza v rokah zlobnih vojsk Dreg’Atarja, tako da je ustvaril ogromen razkol, ki trajno loči sile dobrega in zla. Zdaj se razpoka zapira in malo verjetni junak mora vstati in se boriti. Bo temu nadebudnemu pustolovcu uspelo v boju za Luč in ubiti demonskega kralja Vatarja? Ali pa bodo služili Temi in vzeli Celenheima za sile zla?

Enclave HD bo na voljo za Nintendo Switch, PlayStation 4 in Xbox One 29. junija 2023.