17.2 C
Ljubljana

DreamWay Games je izdal novo igro, Espresso Tycoon

Objavljeno:

DreamWay Games je danes objavil lansiranje svoje najnovejše stvaritve, Espresso Tycoon. To je prva igra tega studia. Ta nova simulacijska igra, rezultat 2,5 letnega dela, ponuja igralcem priložnost, da vodijo svojo lastno virtualno kavarno. Igro izdaja PlayWay.

Espresso Tycoon, zasnovana z zapleteno izometrično perspektivo, ustvarja poglobljeno vizualno izkušnjo in posnema očarljivo vzdušje kavarn. Pozornost do detajlov v grafiki in igranju oživi živahen svet poslovanja s kavo.

Espresso Tycoon sprošča kreativnost igralcev in ponuja obsežne možnosti prilagajanja, kar omogoča igralcem, da oblikujejo in prilagodijo svoje kavarne po svojih željah. Od tal do stene, skoraj vsak element v kavarni je mogoče prilagoditi, kar igralcem ponuja neprimerljivo raven svobode in jih potopi v vsakodnevno poslovanje njihovega podjetja.

Mehanika igre je bila zasnovana tako, da odraža upravljanje kavarn v resničnem svetu, ki vključuje upravljanje zalog, usposabljanje osebja, cenovno strategijo in odzivnost na povratne informacije v igranje.

Poleg linearne izkušnje igranja Espresso Tycoon uvaja tudi način Sandbox. Tu lahko igralci izbirajo med desetimi različnimi nastavitvami in prilagodijo svoje parametre igranja, kar zagotavlja odprto igralno izkušnjo, ki ustreza željam posameznika.

Espresso Tycoon je zdaj na voljo za PC (Steam, Windows).

Espresso Tycoon – napovednik