17.2 C
Ljubljana

To je za igralce: srednjeveški RTS The Valiant prihaja na PlayStation in Xbox julija!

Objavljeno:

Vsi ste priča nesveti prisotnosti, ki preži na človeštvo, neizrekljivemu zlu, ki ogroža naš obstoj. Toda ne bojte se, kajti v The Valiant si boste nadeli oklep Theodericha, nekdanjega križarja na neusmiljeni misiji preprečiti, da bi izbruhnil pekel.

Kot Theoderich se boste vi in vaša družba zvestih bojevnikov podali na nevarno odisejado skozi prostrano srednjeveško Evropo in celo Sveto deželo, vse v pogumnem prizadevanju, da preprečite načrte Ulricha von Grevela. Ta zlonamerni antagonist želi imeti močan artefakt, znan kot Aronova palica, vir nepredstavljive in nesvete moči. Ko postanete del te epske pustolovščine, je usoda človeštva v vaših rokah.

Pripravite se na epsko potovanje v izjemno novo taktično RTS izkušnjo! Prevzemite poveljstvo nad specializiranimi enotami in strateško uporabite njihove edinstvene sposobnosti za zmago na bojišču. Opazujte, kako vaše enote rastejo v strokovnem znanju in moči ter nabirajo v bitkah prekaljene izkušnje skozi razburljivo kampanjo za enega igralca s 15 misijami. Druga možnost je, da združite moči z dvema zaveznikoma v intenzivnem zadružnem načinu Last Man Standing, kjer horde sovražnikov preizkušajo vašo hrabrost ali dokazujejo vašo vrednost kot vitez v intenzivnih bitkah PvP.

The Valiant bo osvojila kraljestva PlayStation 5 in Xbox Series S/X, ko bo lansirana 11. julija 2023, po SRP 24,99 € / 24,99 $ / 19,99 £. Za računalniške igričarje se je pustolovščina že začela, saj je igra zdaj na voljo.

The Valiant – napovednik za konzole