10.7 C
Ljubljana

Iščite rešitev pred nočjo v Horror Stories: Harvest Hunt

Objavljeno:

Preteča senca meče nad zakleto vas Luna Nova. Boste odvrnili bližajoče se groze noči ali postali naslednja žrtev neskončnega lova? Villainous Games Studio z navdušenjem najavlja svojo najnovejšo nočno moro, Horror Stories: Harvest Hunt. Igralci se lahko poglobijo v grozljivko prikritega preživetja s predstavitvijo, ki bo debitirala na Steam Next Fest 19. junija.

Horror Stories: Harvest Hunt – napovednik

Horror Stories: Harvest Hunt je prikrita grozljivka za preživetje za enega igralca, ki združuje ponovljivost roguelitov z napetostjo, ki jo najdemo v žanru grozljivk. Stopite v vlogo imenovanega nadzornika, ki ima nalogo nabiranja dragocene ambrozije v zloveščem, nelinearnem okolju, da bi našli rešitev. Bližajoča se nočna mora Devourerja preži na vseh poljih, zato sta strateška realizacija in enakomeren srčni utrip bistvenega pomena, če Wardens upajo, da bodo spet ugledali beli dan.

Vsaka noč lova prinaša edinstveno in srhljivo izkušnjo. Strateško odločanje in prilagodljivost sta ključa do preživetja, ko se soočite z Devourerjem. Pred vsako nočjo žetve se morajo skrbniki odločiti, koliko zdravja so pripravljeni žrtvovati, da bi pridobili ugodna orodja, ki jih najdemo po kmetijah Lune Nove. Vsako noč, ko luna vzhaja, se žrebajo karte, ki določajo usodo Varuhov. Karte lahko prinesejo posebne sposobnosti, nekaj dobrodošle sreče in modifikatorje, ki vplivajo tako na okolje kot na Devourerja.

Od nezemeljske zvočne pokrajine do grozljive okolice, Horror Stories: Harvest Hunt ponuja do kosti jezno vzdušje, ki ga Wardens lahko sprejmejo. Poglobite se v grozote gostih, ročno narisanih okolij, podprtih z vznemirljivo glasbo skladatelja Jeffa Broadbenta (Resident Evil, Assassin’s Creed). Izgubite se v temi in se ne zavedate, kaj leži v sencah, pripravljenih na napad.

Začnite lov za odrešitvijo, ko Horror Stories: Harvest Hunt prispe na osebne računalnike leta 2023.