20 C
Ljubljana

Bunker Builder Simulator

Objavljeno:

Načrtujte svoje delo, izkopljite luknjo in zgradite bunker, ki bo preživel vse! Upravljajte z varnostjo, potrebami in razpoloženjem svojih strank, da boste lahko postali najboljši arhitekt in zaslužili bogastvo. Vam bo uspelo izpolniti pričakovanja?

Bunker Builder Simulator razvijajo Games Incubator in Farmind Studio. Je simulacija grajenja, ki bo izšla letos preko digitalne platforme Steam.

Bunker Builder Simulator je igra, v kateri boste morali načrtovati, izkopati luknjo in zgraditi bunker, ki bo preživel vse, saj boste le tako zadovoljili stranke ter postali najboljši arhitekt. Prolog igre boste lahko 7. junija preizkusili tudi sami, do takrat pa naj vam jaz povem nekaj besed o igri.

Bunker Builder Simulator

V tem razburljivem simulatorju gradnje boste morali pridobiti in podpisati pogodbe za gradnjo, zgraditi, opremiti ter okrasiti raznorazne bunkerje, ki bodo morali prav tako zadovoljiti z vidikov varnosti in udobja vaših cenjenih strank. Večina pogodb, ki jih boste sklenili, bo zahtevala gradnjo bunkerjev na vrtovih vaših strank. Za zadovoljiv rezultat boste sprva morali zagotoviti dobre in stabilne temelje, katere boste postavili z vašimi izbranimi materiali. Vzdržljivost vaših celotnih projektov bo odvisna od vaših izbir, zato le ne gradite in postavljajte temeljev iz stiropora.

Igra vam bo v uporabo nudila številna orodja, ki jih boste uporabljali pri gradnji, da bo le-ta dokončana učinkovito. Primorani boste rezati, variti ter obleči oziroma prevleči vaše uporabljene materiale in to je le peščica nalog, ki čakajo na vas. Sčasoma boste pridobivali tudi boljša orodja, katera vam bodo omogočala hitrejšo gradnjo, kar bo pomenilo možnost povečanja obsega vašega dela in podpisati več pogodb za gradnjo kot poprej, kar bo pomenilo tudi hitrejšo pot do obogatenja za vas. Prejeli boste tudi dostop do široke palete predmetov, s katerimi boste izpolnjevali zahteve in potrebe vaših strank – vse od pohištva, kuhinjskih aparatov in generatorjev elektrike pa do namiznih iger, ki bodo strankam krajšale čas, ki ga bodo preživele v svojih bunkerjih.

Celotna različica igre Bunker Builder Simulator, ki je razvita s pomočjo grafičnega pogona Unity, vam bo omogočala igranje v številnih jezikih, od angleščine, preko francoščine pa vse do poljščine. Ponujala bo tudi uvodno misijo, katera bo služila kot nekakšna vadnica, v kateri se boste priučili osnovnih stvari, ki bodo potrebne za uspešno gradnjo bunkerjev.

Točen datum izida igre še ni znan, znano je zaenkrat le to, da bo izšla letos preko računalniške platforme Steam.

S prispevanjem digitalne kopije igre so napoved omogočili Gameparic.

Bunker Builder Simulator