10.7 C
Ljubljana

Soul Survivors [Early Access v0.4.24] (PC)

Objavljeno:

Vstani, padli junak! Vstopite v Soul Survivors, mučno potovanje v temačen in retro svet, ki zahteva spretnost in pogum. Vsak trenutek je lahko vaš zadnji, a z vsakim neuspehom postajate močnejši. Sprejmite izziv, premagajte zastrašujoče sovražnike in očistite svet njihovih prekletih dežel.

Akcijska pustolovščina Soul Survivors je na voljo v zgodnjem dostopu Steam od 3. maja letos. Razvijajo jo Stingbot Games.

Stingbot Games so se za zgodnji dostop odločili, ker bi radi prejeli povratne informacije od igralcev iz več vidikov. Želijo izvedeti, kaj lahko izboljšajo ter kaj je igralcem všeč in kaj jim ni. Soul Survivors bo v zgodnjem dostopu približno leto dni ali celo še več, vendar imajo razvijalci določeno vizijo, kako bi naj končni izdelek izgledal. Različica zgodnjega dostopa vključuje dva lika, s katerima je igro mogoče igrati, in sicer Bogatyrja ter Necromancerja, ob celotnem izidu pa bo le-teh na voljo šest. Na voljo sta že tudi dve stopnji, od končnih štirih, kateri lahko preigravate. Ob 1.0 izidu bodo verjetno tudi dvignili ceno igre, zato se le odločite in igro kupite sedaj.

Soul Survivors

Soul Survivors je klasična retro igra preživetja, v kateri je na vas, da ostanete pri življenju čim dlje časa. Temelji na temačni fantaziji in roguelike elementih igranja. Vsak heroj, s katerim lahko igrate, ima in bo imel lastno specializirano mehaniko igralnosti s svojimi zmožnostmi in načinom napredovanja. Bogatyr se osredotoča na močno obrambo in uporablja moči bogov za svoje napade na bližnjih razdaljah, medtem ko Necromancer oživlja mrtve, ki napadajo v njegovem imenu. Celotna različica Soul Survivors bo vsebovala še Pyromancerja, Rangerja, Fighterja in heroja Blood Maiden. Vsak nov tek igre vam omogoča, da dobro preučite vaše sovražnike in na njih uporabite vaše znanje ter spretnosti.

Odkleniti in raziskovati je trenutno mogoče dve različni pokrajini, kar je polovica od načrtovanih, ko bo igra končana. Vsaka izmed pokrajin vključuje lastne šefe, tipe nasprotnikov in okoljske nevarnosti. Igralnost Soul Survivors ne poteka prehitro kot v nekaterih igrah dotičnega žanra. Njena retro grafična upodobitev je za igro zelo primerna in izgleda več kot dobro. Igro je dokaj zabavno igrati, ob koncu vsakega teka pa se bo v vas rodila želja po “le še enim.” Veselim se spremljati nadaljnjega razvoja igre, že naslednja verzija, v0.5, ki bi naj izšla kmalu, pa bo vključevala novega heroja, s katerim bo moč igrati – Rangerja.

Soul Survivors lahko kupite na platformi Steam za 3,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Stride PR.

Soul Survivors
Vstani, padli junak! Vstopite v Soul Survivors, mučno potovanje v temačen in retro svet, ki zahteva spretnost in pogum. Vsak trenutek je lahko vaš zadnji, a z vsakim neuspehom postajate močnejši. Sprejmite izziv, premagajte zastrašujoče sovražnike in očistite svet njihovih prekletih dežel. Akcijska pustolovščina Soul...Soul Survivors [Early Access v0.4.24] (PC)