21.6 C
Ljubljana

Objavljen datum izida The King’s Campaign

Objavljeno:

Neodvisni razvijalci Bad Logic Studios in Reverie World Studios so objavili, da sodelujejo pri izdelavi srednjeveške strateške igre The King’s Campaign, ki bo izšla na Steamu 13. julija 2023.

The King’s Campaign je posodobljena samostojna različica kampanje DLC Royal Blood za najbolj prodajano igro Reverie World Studios, Medieval Kingdom Wars, in vključuje razširjeni zemljevid iz igre Greater World DLC in izbirni Zombie Mode iz DLC-ja istoimenske igre.

The King’s Campaign združuje veliko strategijo in RTS igranje, kjer igralci vladajo kraljestvu v kampanji za osvojitev srednjeveške Evrope in Severne Afrike ter morajo zgraditi svoja mesta, sodelovati v diplomaciji in poveljevati svojim vojskam, da branijo svoje kraljestvo in razširijo svoj imperij.

Ker je The King’s Campaign ločena različica, je razvijalcem omogočeno, da posodobijo in dodajo funkcije, ki jih zahtevajo igralci, ki bi sicer negativno vplivale ali pokvarile na tisoče shranjenih kampanj igralcev za srednjeveške vojne kraljestva.

Nekatere do zdaj napovedane posodobitve vključujejo predelano drevo tehnologij in izboljšan sistem ročnega shranjevanja za kampanje, več posodobitev pa bo še objavljenih.

Razvijalci radi poudarjajo, da bi lahko obstoječi igralci srednjeveške vojne kraljestva dobili podobno izkušnjo, brez posodobitev, z nakupom DLC-ja, ki je prav tako na voljo v paketu. Pri The King’s Campaign gre bolj za zagotavljanje alternativne možnosti za igralce, ki so novi v franšizi iger.

The King’s Campaign bo izšla na Steamu 13. julija 2023.