13 C
Ljubljana

Microids napoveduje Corsairs – Battle of the Caribbean

Objavljeno:

Microids s ponosom oznanja težko pričakovano vrnitev ene svojih najbolj priljubljenih franšiz strategij v realnem času s Corsairs – Battle of the Caribbean. Pripravite se na plovbo po vznemirljivih karibskih morjih v tej strateški/upravljalski igri, ki bo izšla leta 2024 na osebnih računalnikih, kot tudi na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch.

Pred več kot 20 leti je Microids očaral igralce, željne strategije in piratstva, z igro Corsairs Gold, ki jim omogoča, da prevzamejo vlogo zasebnika, ki služi Angliji, Franciji ali Nizozemski, v njihovem iskanju slave in bogastva.

V igri Corsairs – Battle of the Caribbean se žanr strategije v realnem času razvija v vedno bolj priljubljenem svetu piratov. Igra ponuja vznemirljive načine kampanje in pustolovščine ter nov način spopadov, kjer lahko igralci izzovejo nasprotnike z umetno inteligenco v samostojni igri ali sodelujejo v spletni igri za več igralcev z do 4 igralci.

O Corsairs – Battle of The Caribbean

Corsairs – Battle of the Caribbean, ki velja za eno najboljših strateških iger s piratsko temo, brezhibno združuje taktične boje in elemente upravljanja. Nova mehanika trgovanja bo od igralcev zahtevala, da skrbno upravljajo svojo floto, da lahko vodijo trgovinska pogajanja in branijo svoje trgovinske pozicije. Z možnostjo nadgradnje ladij, sistemom zemljevidov zakladov, izboljšanim načinom “Vkrcanje”, ki vključuje več razredov vojakov in sodelovanjem kapitana v bitkah, igra ponuja poglobljeno izkušnjo.

Podajte se na vznemirljivo potovanje skozi nemirne vode Karibov in poveljujte mogočni floti, ki se bo spopadla s sovražnimi ladjami. Raziščite eksotične karibske otoke, odkrijte skrite zaklade in zaposlite izurjene člane posadke, da okrepite svoje pomorske sile. Tekmujte za prevlado, ko se pridružite francoskim, danskim, španskim, britanskim ali nizozemskim frakcijam.

Potopite se v podroben in obsežen odprt svet, poln možnosti, ko odjadrate na vrhunsko piratsko pustolovščino!

Corsairs – Battle of the Caribbean bo leta 2024 izšla za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch.