25 C
Ljubljana

Ecumene Aztec prihaja leta 2025

Objavljeno:

Razvijalec Giantscraft z navdušenjem razkriva Ecumene Aztec, akcijsko igro vlog, postavljeno v mezoameriško mesto sredi bogokletnega napada. Izkoristite darila bogov in znanje okoliške džungle, da boste premagali podle konkvistadorje. Kaj ste pripravljeni žrtvovati, da bi rešili svoje ujetnike?

Novi svet se približuje in zadnji veliki mehiški avtohtoni imperij je na robu propada. Postavite se v gosto naseljeno mezoameriško mesto in se branite pred osvajalci, ki so na poti, da uničijo Azteški imperij. Uporabite svoj dom sebi v prid, odvrnite bogoskrunski napad in rešite svoje sorodnike pred zaporom.

Ecumene Aztec je akcijska RPG z dinamičnim bojnim sistemom, ki temelji na razredih. Izbirajte med tremi razredi bojevnikov, med Jaguarjem, Orlom in Kačo, in obvladajte svoje sposobnosti, da se branite pred vsiljivci. Ko človeška moč ni dovolj, naredite krvno žrtvovanje in uporabite darila bogov, da pridobite nezemeljsko prednost. Človeška zloba se ne kosa z močjo boga.

S poudarkom na raziskovanju se morate seznaniti z okolico znotraj meja mesta in zunaj njega, da lahko preživite. Dosezite nove višine in preglejte mesto z odzivnim plezalnim sistemom. Ko se zdi, da je v mestu vse upanje izgubljeno, umik v bujne džungle ostaja pogumna taktika. Potopite se skozi gosto listje in udarite iz senc s poglobljenim prikritim akcijskim bojem. Ena napačna poteza in konkvistadorji se ne bodo obotavljali prebiti skozi zelenje. Tudi z grlom na konici rezila lahko naravni prebivalci džungle stopijo v zaščito svojih.

Ecumene Aztec naj bi izšla leta 2025. Dodajte Ecumene Aztec na seznam želja še danes in se pripravite na obrambo pred grožnjo hudobnega novega sveta.

Ključne funkcije:

  • Doživite trk starega sveta z novim v epski pripovedi.
  • Darujte krvne žrtve v zameno za različne nadgradnje bogov.
  • Obvladajte tri edinstvene razrede likov med Jaguarjevim bojevnikom, Orlovim bojevnikom in Kačjim bojevnikom.
  • Raziščite mezoameriško mesto z obsežnim plezalnim sistemom.
  • Ujemite bogokletne napadalce nepripravljene s poglobljeno prikrito akcijo.