10.7 C
Ljubljana

Video igra Dordogne poskrbi za razpoloženje 14 dni pred lansiranjem. Prepustite se ročno poslikani nostalgiji v ganljivem novem napovedniku!

Objavljeno:

Danes sta Focus Entertainment in UN JE NE SAIS QUOI, del skupine UMANIMATION, izdala očarljiv napovednik “A Colorful Palette of Emotions” za svojo indie igro Dordogne. Videoposnetek predstavlja Cédrica Baboucheja, vizualnega umetnika, ki stoji za igro, v intimni pripovedi o njegovi osebni zgodovini s prizoriščem igre v južni Franciji in ročno poslikano akvarelno umetniško usmeritvijo, ki ji daje življenje. Dordogne je barvita in občutljiva pripovedna pustolovščina o spominih iz otroštva, ljubezni in družini, ki vas bo zelo kmalu popeljala na sijoče francosko podeželje – izšla bo 13. junija na Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch in osebnih računalnikih. Prednaročite zdaj! Oglejte si napovednik in se začnite spominjati Dordogne zdaj!

Iskrena reminiscenca

Dordogne je plod francoskega vizualnega umetnika Cédrica Baboucheja. V današnjem napovedniku deli svojo čustveno povezanost z igro, poglobljeno pustolovščino, kjer boste raziskovali dih jemajoče pokrajine Dordogne v južni Franciji. Ta regija je Cédricu Baboucheju tako draga kot ročno poslikana estetika igre. Vse njene očarljive kulise so bile narejene v slogu in tehniki akvarela, ki jo brusi trideset let, odkar je bil otrok.

Uživajte v drugi skladbi edinstvene glasbe, ki jo je sestavil Supernaive, ti introspektivni zvoki podpirajo nostalgično in srčno popotovanje v Dordogne. Ta ekskluzivni singel je del Dordogne’s OST, ki bo izšel skupaj z lansiranjem igre.

Dordogne izide 13. junija na Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC. Prednaročite zdaj!

Dordogne – napovednik