17.2 C
Ljubljana

Vaše sanjsko poletje se začne danes | Everdream Valley je zdaj na voljo za osebne računalnike in PlayStation

Objavljeno:

Mooneaters, Untold Tales in VARSAV Game Studios z navdušenjem objavljajo svojo prijetno kmečko pustolovščino, Everdream Valley je zdaj na voljo za osebne računalnike in PlayStation.

Everdream Valley je obsežna kmetijska pustolovščina s pridihom čarovnije. Podnevi boste obnovili svoj poseben kotiček v dolini – gojili različne pridelke, skrbeli za množico živali in pomagali obnoviti kmetijo svojega starega starša. Ponoči vam čarobne sanje omogočajo, da utelešate različna kmetijska bitja za dokončanje posebnih izzivov.

Everdream Valley – napovednik

Lastnosti igre:

Vrnite življenje in čar na kmetijo

Ta majhna domačija zahteva veliko pozornosti. Širok izbor sadja in zelenjave za gojenje ter obsežna zbirka živali za vzgojo. Zaščitite svoje pridelke, poskrbite za veselje svojih živali in zbirajte sredstva za popravilo in razširitev svoje kmetije.

Ustvarite živalski raj

V dolini Everdream je zelo malo ljudi, ki motijo mir, zato živali tukaj uspevajo. Prašiči, krave, kokoši, race, koze, alpake … seznam se lahko nadaljuje. Vsako bitje (divje in udomačeno) ima edinstven vpliv na vašo kmetijo. Everdream Valley je namenjena skrbi za živali, zato bodite prepričani, da nikoli ne boste spremenili najljubše krave Bessie v pleskavico.

Čarovnija pride na dan ponoči

Ponoči se razkrije čarobnost doline in vaše sanje vam omogočajo, da postanete ena izmed mnogih živali na kmetiji skozi edinstvene mini igre. Vsaka ima svojo posebno nagrado ali vpliv na vašo kmetijo naslednji dan.

Sproščen peskovnik dogodivščin

Vaši poletni dnevi v dolini niso samo skrb za kmetijo. Toliko več je treba narediti! Preživite noči na kampiranju, zgradite hišico na drevesu, lovite in zbirajte hrošče, pojdite na ribolov, nabavite nova oblačila, kuhajte, fotografirajte, sestavljajte pohištvo, pojdite na lov za zakladom. Vsaka pustolovščina vam povrne nekaj, kar vam pomaga še bolj povečati svojo kmetijo.