10.7 C
Ljubljana

Vampire: The Masquerade – Swansong je zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

Na voljo od 19. maja 2022 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X in osebnih računalnikih (Epic Games Store), Vampire: The Masquerade – Swansong, RPG studia Big Bad Wolf, ki temelji na zgodbi, je zdaj na voljo na Steamu.

Vampire: The Masquerade – Swansong – napovednik

Igra, ki jo je razvil Big Bad Wolf (The Council), je prilagojena klasični namizni RPG Vampire: The Masquerade in ima povsem nov pristop k igranju, pri katerem je vsaka izbira pomembna, tako pri raziskovanju kot pri interakciji z drugimi. Igralci lahko zdaj igro dodajo na svoj seznam želja Steam.

O Vampire: The Masquerade – Swansong

V tej igri RPG, ki temelji na zgodbi in je prilagojena peti izdaji igre Vampire: The Masquerade, igrate kot trije vampirji, od katerih je vsak član drugega klana v Camarilla, tajni družbi, ki vlada večini vampirjev. Skozi prepletene usode likov se morajo igralci boriti z njihovimi različnimi pogledi, da bi ločili resnico od laži. Med krmarjenjem po govoricah o zarotah, umorih in bojih za oblast morajo igralci zaščititi svoj klan, odkriti resnico in predvsem zagotoviti, da Maskarada – vampirski zakon, ki skriva njihov obstoj pred ljudmi – ostane neprekršena.

Z več kot 15 različnimi konci za glavne junake in prav toliko za bostonsko Camarilo bo vsak igralec doživel edinstveno pustolovščino.

Vampire: The Masquerade – Swansong je na voljo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC (Steam in Epic Games Store). Igra bo izšla pozneje na Nintendo Switch.