17.2 C
Ljubljana

V vseh nas se skriva pošast… Grozljivka preživetja Shame Legacy DANES IZIDE za osebne računalnike in konzole!

Objavljeno:

Shame Legacy je bila danes izdana na osebnih računalnikih (Steam in Epic Games Store), kot tudi na trenutnih in prejšnjih generacijah konzol Xbox in PlayStation! Posebna škatlasta različica PlayStation 5 bo na voljo prek Meridiem Games 30. junija.

Shame Legacy, grozljivka preživetja, ki jo je izdal Destructive Creations in razvila Fairyship Games in Revenant Games, je prav tako prejela napovednik, ki prikazuje temno razpoloženje igre in vzdušje zapuščene vasi kultistov iz 19. stoletja, kot tudi njeno mehaniko igranja. Prišel je čas, da se soočite s svojimi demoni:

Shame Legacy – napovednik

O Shame Legacy

V Shame Legacy poskušate preživeti zasledovanje razjarjenih kultistov z uporabo prikrite mehanike in mehanike pobega. Medtem pa grozljiva nevarnost preži na vas…

Ko se zbudite zmedeni v ekvivalentu konvencije o obvladovanju jeze iz 19. stoletja, hitro ugotovite, da: 1. poteka lov, 2. vi ste plen, ki ga iščejo. Zdi se, da vas je zapuščina vaše družine dohitela, vendar morda ne tako, kot bi pričakovali. Očitno dediščina ne pomeni vedno elegantnih jaht.

Če upate, da boste vsemu prišli do dna, se morate premikati tiho in se izogibati stiku. Vaščani so vsepovsod in vas iščejo. In presneto hitri so, če vas vidijo ali slišijo…

Vaša mentalna sposobnost vam bo prišla prav pri reševanju ugank. Enako velja za vašo palico, ki služi tudi kot vaše obrambno orožje za obrambo pred vaščani.

Če vas odkrijejo, ni konec sveta, če ste dovolj hitri in obvladate svoje živce. Vaški zdravnik bi vam, ko ste se pravkar zbudili, povedal nekaj ostrih besed o vašem zdravstvenem stanju in odpornosti na stres. Če se znajdete blizu roba, je vedno mogoče najti olajšanje. Zavrnitev odgovornosti: to ni reklama za zdravila.

Shame Legacy je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama in Epic Games Store za 24,99 $, na PlayStation 4 in Xbox One za 29,99 $ ter na PlayStation 5 in Xbox Series X|S za 34,99 $. Shame Legacy podpira podnapise v angleščini, francoščini, italijanščini, nemščini, španščini (Španija in LatAm), brazilski portugalščini, poljščini, turščini, japonščini, korejščini in kitajščini (tradicionalni in poenostavljeni) s polnim glasovnim prikazom v angleščini.