12.7 C
Ljubljana

Inženirska ugankarska igra Poly Bridge 3 je zdaj na voljo

Objavljeno:

Dry Cactus z navdušenjem sporoča, da je Poly Bridge 3, najnovejši dodatek k njihovi seriji Poly Bridge, danes na voljo za Windows, Mac in Linux prek Steama, za £19,99/$19,99/€19,99.

Poly Bridge 3 – napovednik

Poly Bridge 3 je tretji del simulacijske franšize, ki je pritegnila milijone igralcev po vsem svetu in bo gradila na uspehu svojih predhodnikov. Nova različica bo vsebovala bolj poglobljeno, zahtevno in izpopolnjeno izkušnjo kot kdajkoli prej, obenem pa bo igralcem še vedno ponujala možnost oblikovanja in gradnje vseh vrst mostov. Začnite s preprostimi lesenimi brvemi, preden se premaknete na zapletene viseče mostove, ki segajo na velike razdalje.

O Poly Bridge 3

Poly Bridge 3 je zadnja v priznani seriji ugank, ki temeljijo na gradnji mostov. Igralci lahko z intuitivnimi orodji zgradijo kateri koli most, ki si ga zamislijo, da prečkajo vse bolj nevarne terene. Prevzemite kampanjo z več kot 100 stopnjami, ustvarite svoje dovršene modele v peskovniku, ustvarite in delite ravni za tekmovalno igro ali gradite skupaj s svojo skupnostjo Twitch. Neskončna inženirska zabava bo prispela 30. maja 2023 na PC in Mac.