21.6 C
Ljubljana

Graditelj mesta pravljičnega kraljestva Fabledom 30. maja predstavi posodobitev The Art of Soldiery

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Grenaa Games v sodelovanju z založnikom Dear Villagers z veseljem sporoča, da bo 30. maja v zgodnji dostop Steam na voljo prva večja posodobitev njegovega koristnega graditelja mest iz pravljic Fabledom. Ta posodobitev, The Art of Soldiery, omogoča igralcem, da trenirajo svojo lastno malo vojsko Fablings.

S to posodobitvijo boste lahko zgradili vojaške zgradbe, kot so kamnolom železa, orožarna, utrdbe in poligoni za usposabljanje. Nato boste lahko izurili mečevalce in lokostrelce, da bodo branili vašo vas pred grožnjami, kot so okostnjaki in kamniti golemi, ki tavajo po deželah.

Fabledom – The Art of Soldiery posodobitev

Fabledom, postavljen v kraljestvo trolov, vitezov in princes, ponuja ležeren, sproščujoč pristop k graditelju mesta. Ustvarite svoje naselje od tal navzgor in ga napolnite z gradovi, vojašnicami, kmetijami, polji, hišami in še več. ​Prilagodite svoje zgradbe tako, da bodo ustrezale vaši viziji, z vrsto okraskov in pripomočkov, ki so na voljo, da ustvarite najudobnejšo in najbolj funkcionalno vas v vsej deželi!

Poiščite si princa ali očarljivo princeso in se poročite iz ljubezni! Ali denarja! Diplomacija je ime igre v fevdalnih časih in Fabledomova obsežna pogajalska mehanika vam omogoča, da se združite zaradi skupnega interesa – ali spopadete za prevlado. Romantika bo močno oblikovala vaš način igranja igre in interakcije s sosedi, vsako dvorjenje pa prinaša nove načine, da vašo vas uveljavite kot bistvenega pomena za regijo.