16.3 C
Ljubljana

Dosezite zvezde, medtem ko kljubujete smrti v Starsand

Objavljeno:

Težko je, ko ti vreme pokvari načrte. Še huje je, če ste junak Starsand, kjer vas velikanski peščeni vihar odtrga od vaših prijateljev in vrže v skrivnostno pustinjo, kjer vas vse želi ubiti. Boj za preživetje se začne danes, ko se Starsand začne prodajati za Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5.

Peščeni vihar vas je spustil na vznemirljivo mesto – ne dovolj poznano, da bi bili doma, a ne dovolj tuje, da bi bili kdaj prepričani o dejstvu. Zemeljska bitja se družijo s strašljivimi nezemeljskimi zvermi in večina od njih si želi samo eno stvar: vas. Za večerjo. Vreme vas hoče mrtvega. Vaše telo je nagnjeno k temu, da odpove v vročini, mrazu in ko ste lačni, poleg tega pa je nagnjeno k temu, da se sesuje, če padete predaleč.

Če želite dočakati še en dan z nedotaknjenimi vitalnimi deli, je potrebno skrbno načrtovanje. Svet Starsand morda hrepeni po tem, da bi končali vaše dni, toda s pravo mero drznosti in iznajdljivosti lahko preživite in celo uspevate v tem sovražnem kraju. Ko boste ugotovili rutino, ki deluje (beri: ohranja vas pri življenju), boste zgradili dovršena zavetišča, spremenili čudne oblike življenja v banket, primeren za bojevnika, in zbrali impresivno zbirko virov in oborožitve, ki vam bodo pomagali premagati vsako oviro.

Če boste imeli srečo, boste morda odkrili najgloblje skrivnosti Starsanda in se nekega dne vrnili domov. Če imate res srečo, se lahko spoprijateljite celo s kamelo.

Lastnosti

  • Privlačen odprt zemljevid, ki obsega več kot 24 kvadratnih milj.
  • Zapletene uganke.
  • Globoki in nagrajujoči sistemi preživetja.
  • Kamele.
  • Dinamičen svet, ki se spreminja skozi čas.
Starsand