17.2 C
Ljubljana

Roguelike Guardians of Holme bo 16. junija na voljo v zgodnjem dostopu Steam

Objavljeno:

MossTech Studio v sodelovanju z neodvisnim založnikom Indienova z veseljem sporoča, da bo njihova obrambna igra Guardians of Holme, zasnovana na kartah, na voljo 16. junija v zgodnjem dostopu Steam po ceni 12,99 USD/EUR. Poleg tega bodo igralci v prvem tednu uživali 20-odstotni popust.

Guardians of Holme je obrambna igra z elementi gradnje kompletov kart in roguelite. Igralci morajo uporabiti teren v svojo korist in oblikovati obrambne taktike s strateškim postavljanjem močnih pasti za odganjanje neskončnih valov sovražnikov. Ko igra napreduje, lahko igralci pridobijo nove karte pasti, relikvije in nadgradijo obstoječe karte, s čimer izboljšajo svoj komplet in se lahko soočijo z močnejšimi sovražniki.

LASTNOSTI IGRE

  • Pošasti različnih vrst in močni šefi vas napadajo iz zraka in zemlje.
  • Prilagodite svojo taktiko spreminjajočemu se terenu in vrstam sovražnikov.
  • Uporabite različne relikvije in sestavite strategije, da ustvarite popoln špil.
  • Postavljajte toteme, postavljajte pasti, prikličite stražarje in izvajajte uroke, da odženete neskončne valove pošasti.
  • Zaustavite ali pospešite igro in uporabite najboljše taktike za premagovanje izzivov.
  • Razširite svoje strategije s postopnim odklepanjem in nadgrajevanjem sposobnosti junakov in novih pasti.
  • Vsak junak ponuja edinstvene talente, sposobnosti in karte.
  • Težavnost nenehno narašča! Ste pripravljeni na pravo nočno moro?

V daljni preteklosti je kralja demonov, ki je skoraj uničil ves svet, legendarni junak zapečatil in demone pregnal na rob civilizacije. Sčasoma so ljudje počasi pozabili na agonijo in trpljenje v tem obdobju. Nekega dne so se speči demoni nenadoma znova pojavili in odkorakali proti uspešnemu kraljevemu mestu, kjer so prebivali zaščitni krogi.

Pred napadom demonskih legij igralec prevzame vlogo izurjenega rokodelca iz Holma, da bi vodil junaške državljane kraljestva pri obrambi svoje domovine. Igralec mora združiti svojo pamet z različnimi pastmi, da obdrži zadnjo obrambno linijo kraljestva.

V različici Guardians of Holme z zgodnjim dostopom lahko igralci izkusijo dva različna stila igranja z izbiro med dvema likoma, Sethom in Nicole. Zaradi velikega števila pasti in artefaktov je vsak poskus edinstven. Ne glede na to, ali se osredotočajo na povečanje škode posamezne pasti, uporabljajo premikajoče se pasti, da potisnejo sovražnike v jame, ali uporabljajo blokado ceste v sinergiji s terenom, lahko igralci svobodno oblikujejo lastno taktiko.

Borite se s sovražniki, od podeželskih do kraljevskih, v bitkah, ki nikoli ne uspejo. Igralci se bodo zapletli v vroča srečanja z obsežno paleto vrst sovražnikov. Iščete večji izziv? Igra ponuja postopoma zahteven način težavnosti in način dnevnega izziva, ki zagotavlja vsak dan sveže izkušnje.

Razvojna ekipa se zavzema za nenehne izboljšave in bo z veseljem vključila povratne informacije v fazi zgodnjega dostopa. Načrti za nove like, pasti, artefakte in načine igre so v pripravi … Spodbujajo sodelovanje igralcev v tej razvojni fazi, vaša dragocena mnenja bodo prispevala k boljši igralni izkušnji Guardians of Holme!

Guardians of Holme – napovednik