17.2 C
Ljubljana

Posodobitev Fuel & Faith za Terminus: Zombie Survivors prihaja 2. junija

Objavljeno:

Razvijalec Ingeon Games z navdušenjem napoveduje prihajajočo izdajo V0.9.8 “Fuel & Faith” posodobitve za Terminus: Zombie Survivors, igro preživetja odprtega sveta z roguelike elementi, postavljenimi sredi zombi apokalipse.

Posodobitev Fuel & Faith, ki bo začela delovati po vsem svetu 2. junija 2023, poganja popotovanje igre v zgodnji dostop naprej in se vse bolj približuje njeni popolni izdaji. Posodobitev je polna vznemirljivih novih funkcij, vključno z dodatkom avtomobilskega sistema za gorivo, razširjenimi lokacijami, novim poklicem pastorja za vloge likov, funkcijo konzerviranja hrane, izboljšanim sistemom inventarja in novimi možnostmi peskovnika.

Terminus: Zombie Survivors ustvarja nišo v žanru preživetja 2D roguelike s svojo mešanico nastajajočega igranja in strateškega preživetja. Igralci sredi zombi apokalipse krmarijo po odprtem svetu in sprejemajo strateške odločitve na poti proti končnemu cilju igre, Terminusu.

Posodobitev Fuel & Faith dodaja novo plast kompleksnosti mehaniki preživetja v igri. Uvedba sistema za gorivo od igralcev zahteva, da skrbno upravljajo z gorivom svojega avtomobila, ki je ključni vir za preživetje. Igralci bodo morali oblikovati strategijo svojega raziskovanja in gibanja, da zagotovijo, da jim v kritičnem trenutku ne zmanjka goriva.

Poleg tega vključitev treh novih lokacij – bencinske črpalke, trgovine z oblačili in cerkve – ponuja nove vire in strateške priložnosti. Vsaka lokacija predstavlja edinstvene izzive in nagrade ter razširja strateške možnosti, ki so na voljo igralcu.

Nov poklic pastorja v igri ponuja edinstvene načine za podporo sotrpinom preživelih. Z molitvijo in pridigami lahko Pastor navdihne upanje in vzdržljivost pred zombi apokalipso ter igranju doda zanimivo novo dimenzijo.

Upravljanje virov je še izboljšano z dodatkom generatorjev in funkcijo konzerviranja hrane, medtem ko je bilo upravljanje zalog prenovljeno z novimi vrečkami, zasnovanimi za zmanjšanje teže zalog, in dodanimi novimi možnostmi shranjevanja pohištva.

Poleg tega imajo igralci zdaj še več možnosti, da prilagodijo svojo izkušnjo Terminusa. Z uvedbo novih možnosti peskovnika lahko igralci prilagodijo število lokacij in količino avtomobilskega goriva v igri, s čimer dodatno prilagodijo težavnost in kompleksnost svoje izkušnje preživetja.

Terminus: Zombie Survivors “Fuel & Faith” posodobitev bo globalno na voljo v Steamu 2. junija 2023 in bo brezplačna za obstoječe lastnike igre.

O Terminus: Zombie Survivors

Terminus: Zombie Survivors je 2D potezna igra preživetja v odprtem svetu roguelike, ki se odvija med apokalipso zombijev. Jedro igranja se vrti okoli raziskovanja, zbiranja virov, izdelave in strateškega odločanja. Vsako potovanje je edinstveno, saj se zemljevid sveta, lokacije predmetov in orožja ter cilj spreminjajo z vsakim igranjem. Neizprosen roj nemrtvih je vedno nekaj korakov stran in izziva igralce, da uravnotežijo nujnost napredovanja in svoje potrebe po virih. Se lahko pogumno uprete lakoti, mrazu in nemrtvim, da dosežete Terminus in najdete odrešitev?

Terminus: Zombie Survivors – napovednik