3.4 C
Ljubljana

Smells Like Burnt Rubber – Demo je bil izdan na Steamu!

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger, Super Laser Freunde, z veseljem najavlja predstavitveno izdajo svoje arkadne dirkalne igre, Smells Like Burnt Rubber, na platformi Steam.

Smells Like Burnt Rubber popelje igralce na vznemirljivo potovanje v svet dirkanja, kjer hitrost, spretnost in strategija določajo zmago ali poraz. Igra se ponaša z osupljivo vizualno podobo in zvočno podlago, ki razbija srce, kar ustvarja pristno vzdušje, ki bo igralce pustilo na robu svojih sedežev.

V tej akcijski dirkalni igri imajo igralci priložnost stopiti v čevlje ambicioznega dirkača, prilagoditi in nadgraditi svoja vozila, da prekašajo tekmece in premagajo različne izzive. S široko paleto avtomobilov in motorjev, od katerih ima vsak edinstvene lastnosti, lahko igralci izberejo svoj najljubši dirkalni slog in dominirajo na stezah.

Demo izdaja igre Smells Like Burnt Rubber na Steamu ponuja okus adrenalinskega igranja, ki čaka na igralce. Ponuja izbor 2 stez + igrišče za trening in eno skupino vozil, kar igralcem omogoča, da iz prve roke izkusijo vznemirjenje visokohitrostnih tekmovanj. Ne glede na to, ali gre za driftanje okoli ostrih ovinkov ali strateško uporabo moči, predstavitev obljublja navdušujoč okus tega, kar bo prišlo v celotni igri.

Smells Like Burnt Rubber – Demo

sorodno

najnovejše