3.7 C
Ljubljana

Prihaja Days of Doom, novi potezni taktični roguelite iz Atarija

Objavljeno:

Atari — ena najbolj ikoničnih potrošniških blagovnih znamk na svetu in proizvajalcev interaktivne zabave — danes z veseljem razkriva naslednji vnos v svoji liniji izvirnih iger: Days of Doom, taktično potezno roguelite igro, postavljeno v neortodoksni postapokaliptični svet. Days of Doom, ki bo kasneje v tem letu na voljo za računalnike z operacijskim sistemom Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One, X|S in Atari VCS, na novo izumlja preizkušeno formulo, dodaja nenavadne like, nepričakovane sovražnike in intenzivno, privlačno boj proti živahnemu in srhljivemu ozadju.

V nasprotju s konvencionalnimi predstavami o koncu časa je Days of Doom vznemirljiva postapokaliptična odisejada, postavljena v pisan, kaotičen svet, kjer se prosto sprehajajo zombiji, napadalci, napadalci zombijev in kuščarji mutanti. Odpravili se boste na epsko potovanje, da boste prebrodili zahrbtno puščavo in prispeli do zatočišča sredi ruševin. Oboroženi s skromno skupino edinstveno usposobljenih preživelih, morate strateško manevrirati skozi horde nemrtvih in drugih grozečih nasprotnikov, upravljati težko prigarane vire in oblikovati taktike, ki vam bodo omogočile, da prelisičite nemrtve in mutirane roje.

Obvladovanje umetnosti poteznega bojevanja je bistveno za preživetje v tem mučenem kraljestvu. Vsak arhetipski razred likov ima edinstvene sposobnosti, ki lahko ob spretni uporabi spremenijo tok bitke. Začnite kaos s Pyro in zažgite sovražnike zaradi dolgotrajne škode. Sprostite neustavljivi dvojec Hydromancer in Thrasher, mogočna dvojica, ki sovražnike preplavlja z vodnimi napadi in prinaša naelektrena presenečenja. Čeprav se zdijo možnosti nepremagljive, je strateška uporaba talentov vsakega razreda v kombinaciji s pravočasnimi nadgradnjami in novimi sposobnostmi ključ do premagovanja nemrtvih (ali drugače motečih) groženj.

Pripravite se na neskončna presenečenja in neusmiljene izzive, saj noben tek v Days of Doom ni nikoli enak. Proceduralno ustvarjena pokrajina in nepredvidljivost sovražnikovih srečanj zagotavljata, da vsako igranje ponuja novo priložnost za izpopolnjevanje vaših veščin preživetja, kar vas potiska na vrh vaše igre.

Igra Days of Doom, ki jo je razvil Sneakybox, bo izšla pozneje letos na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek Steam in Epic, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One in Series X|S ter Atari VCS.

Days of Doom – napovednik

sorodno

najnovejše