23 C
Ljubljana

Postanite končni šef v igri Evil Wizard, očarljivi akcijski RPG, ki je zdaj na voljo za osebne računalnike in Xbox

Objavljeno:

Danes razvijalec Rubber Duck Games in založnik E-Home Entertainment z navdušenjem praznujeta lansiranje svoje akcijske RPG, polne humorja, Evil Wizard, za Windows PC in Xbox Series X|S! Ta edinstven akcijsko-pustolovski naslov postavi igralce v vlogo poraženega končnega šefa, ki je pravkar končal ponižujočo bitko z junakom in je lačen maščevanja.

V vašem iskanju maščevanja boste raziskovali očarljiva okolja slikovnih pik, do vrha polne horde sovražnikov, ki jih morate premagati, da si povrnete, kar je vaše. Medtem ko ste bili nekoč mogočen čarovnik, vam je epska bitka odvzela vaše moči in zdaj jih boste morali znova odkriti in se ponovno infiltrirati v svoj grad, da bi sprožili maščevanje, po katerem hrepenite.

Evil Wizard – napovednik

Evil Wizard ponuja ogromno različnih sovražnikov in šefov, vključno z nekaterimi, ki jih navdihujejo najljubše igre in filmi ekipe razvijalcev. Igra vsebuje tudi osupljiv humor, ki ga navdihujeta Conker’s Bad Fur Day in Deadpool, in ena stvar je gotova: ta čarovnik ima prava usta! Vso zabavo združuje zadovoljiv akcijski RPG boj, ki ga boste morali obvladati, če želite povrniti svoj zlobni grad in vso slavo, ki prihaja z njim.

Evil Wizard je zdaj na voljo na Xbox Series X|S in Windows PC preko platforme Steam.