3.7 C
Ljubljana

Poglobljen vpogled v Aliens: Dark Descent z novim napovednikom za pregled igranja

Objavljeno:

Danes sta Focus Entertainment in Tindalos Interactive v sodelovanju z 20th Century Games razkrila nov napovednik s pregledom igranja, ki oboževalcem ponuja globlji potop v Aliens: Dark Descent. Poglobljeni posnetki in komentarji videoposnetka prikazujejo pripoved, protagoniste in mehaniko igranja prihajajoče strateške taktične akcijske igre v realnem času, ki temelji na ekipi in se odvija v ikoničnem vesolju Alien. Aliens: Dark Descent izide 20. junija na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC.

Aliens: Dark Descent – napovednik

Vi ste poveljnik, vaša ekipa je vaše orožje

Aliens: Dark Descent predstavlja popolnoma razvito taktično kampanjo, polno napetih trenutkov, globoke strategije in grozljivih razkritij. Ko boste raziskovali naprej, boste napredovali v zapleteni zgodbi in poskušali razrešiti skrivnosti planeta Lethe. Igralci bodo svojo ekipo upravljali kot eno samo enoto, zahvaljujoč inovativnim in intuitivnim kontrolam na tipkovnici/miški in krmilniku. Marinci se inteligentno odzivajo na ukaze zahvaljujoč edinstvenemu sistemu vedenja moštva, ki jih samodejno pošlje na polje. Ko grožnja Xenomorphov postane velika, lahko kadar koli upočasnijo čas in se osredotočijo na taktične odločitve v žaru bitke.

Marinci so dobro opremljeni za spreminjanje svojega okolja in spopadanje s sovražniki. Metalci ognja se lahko uporabljajo za zajetje hodnikov in obsojanje sovražnikovih poti. Supresivni ogenj je učinkovit pri upočasnjevanju vaših sovražnikov, stražarske puške pa je najbolje uporabiti za vzdrževanje težkih spopadov, hkrati pa zagotoviti, da vam ne zmanjka virov.

Vsak tek je edinstven, saj se ksenomorfi prilagajajo vedenju in delovanju igralca. Vsaka izbira ostane nespremenjena, medtem ko igralci raziskujejo obsežne, odprte in vztrajne ravni. Upravljanje zdravja ekipe in ravni stresa je enako pomembno kot izpolnjevanje ciljev. In zapomnite si, ko marinec umre, za vedno odide.

Po vsaki misiji se igralci vrnejo na svojo ladjo, Otago: središče za zdravljenje in rekrutiranje marincev, pa tudi za raziskovanje in razvoj nove tehnologije, ki izboljšuje opremo. S petimi razredi marincev, ki so na voljo, dodelite vlogo vsakemu od svojih marincev in ustvarite močnejšo ekipo za raziskovanje nižje in se borite proti jurišu ikoničnih bitij Xenomorph.

Pripravite se in odkrijte vir nenavadne in strašne grožnje v Aliens: Dark Descent 20. junija, ko bo igra izšla za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC. Digitalna in maloprodajna prednaročila so odprta za vse platforme.

sorodno

najnovejše