3.7 C
Ljubljana

Legendarno nadaljevanje nagrajene neodvisne igre, Do Not Feed The Monkeys 2099, zdaj na voljo v Steamu, na Nintendo Switch prihaja v tretjem četrtletju 2023

Objavljeno:

Fictiorama Studios in Joystick Ventures z veseljem napovedujeta lansiranje digitalnega voajerskega simulatorja Do Not Feed the Monkeys 2099. Igra je zdaj na voljo digitalno na osebnih računalnikih (Steam) in bo na voljo na Nintendo Switch v tretjem četrtletju 2023.

Navdahnjena z dejansko spletno stranjo z nezaščitenimi nadzornimi kamerami (ne sprašujte, katera je, ne bomo vam povedali!), nadaljevanje hvaljenega naslova Do Not Feed The Monkeys (94 % pozitivno mnenje na Steamu) popelje koncept še dlje! Čeprav ponuja popolnoma neodvisno zgodbo, ki je zelo dobrodošla za nove igralce, Do Not Feed The Monkeys 2099 gradi na obstoječem izročilu, ki ga je z maestrijo oblikoval prvotni razvijalec, in ponuja vrhunsko igralno izkušnjo.

O Do Not Feed The Monkeys 2099

Piše se leto 2099 in Klub za opazovanje primatov je močnejši kot kdaj koli prej. Svet se je spremenil v retro-futuristično distopijo, kjer vohunjenje ni samo razširjeno, ampak, kar je najpomembneje, še bolj zabavno. Dobrodošli v igri Do Not Feed the Monkeys 2099: digitalnem simulatorju voajerstva, ki združuje pripoved, preiskavo, nadzor in upravljanje z viri.

Do Not Feed the Monkeys 2099 je nadaljevanje nagrajene igre Do Not Feed the Monkeys, ki je zdaj na voljo na Steam in bo na voljo za Nintendo Switch v tretjem četrtletju 2023.

Do Not Feed the Monkeys 2099 – napovednik

sorodno

najnovejše