3.7 C
Ljubljana

Izid, ki bo vladal vsem, The Lord of the Rings: Gollum je na voljo zdaj

Objavljeno:

Pripravite se na vrnitev v Srednji svet in skočite v kožo in kosti najbolj prikupnega antijunaka iz domišljije: po več kot štirih letih krvi, znoja in surovih rib danes izide The Lord of the Rings: Gollum iz Daedalic Entertainment in NACON. na računalnikih, PlayStation in Xbox. Razvijalci iz Hamburga s ponosom predstavljajo pripovedno pustolovščino, ki temelji na največjem IP-ju, ki ga je kdaj delal nemški studio.

The Lord of the Rings: Gollum – napovednik

The Lord of the Rings: Gollum je zgodbena akcijska pustolovščina, postavljena v svet romanov. Podajte se na nevarno potovanje kot Gollum in lovite edino stvar, ki mu je dragocena. Plezajte, skačite in se pretihotapite mimo nevarnosti ali na ugodna mesta. Gollum je spreten in zvit ter razcepljene osebnosti. Na vas je, da se odločite, ali se boste prepustili temnejši plati Golluma ali zaupali prijaznejšemu in nežnejšemu namigu Sméagola. Odpotujte iz globin Mordorja v čudovito kraljestvo gozdnih vilinov in spoznajte privlačne like, tako znane kot nove, v zgodbi, potopljeni globoko v izročilo Srednjega sveta.

Igro The Lord of the Rings: Gollum, ki sta jo izdala Daedalic Entertainment in NACON, je razvila majhna ekipa strastnih Tolkienovcev pri Daedalic Entertainment v sodelovanju z Middle-earth Enterprises. Igra izide digitalno za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S in XboxOne, na voljo pa je tudi fizična različica za konzole. Različica Nintendo Switch je načrtovana za konec tega leta.

sorodno

najnovejše