16.3 C
Ljubljana

Above Snakes – Sprostite svojo ustvarjalnost na Divjem zahodu

Objavljeno:

Neodvisni založnik iger, Crytivo, je izdal Above Snakes, imerzivno RPG in igro preživetja, postavljeno v ozadje sveta, ki ga navdihuje Divji zahod.

Igra Above Snakes, ki jo je razvil nemški studio Square Glade Games, je zdaj na voljo za igranje v Steamu. Igralci so povabljeni, da iz ostankov propadlega sveta zgradijo vzdržljivo postojanko ter se spoprimejo z neodvisnimi izzivi in vznemirjenostjo te pustolovščine preživetja.

Above Snakes – napovednik

O Above Snakes

Zgradite svoj svet kos za kosom

Sestavite svoj svet, ploščico za ploščico, medtem ko krmarite po različnih biomih in se borite z neizprosnimi silami narave in nevarnimi izgubljenimi dušami.

Zbirajte vitalne vire, zgradite baze ter kojte orožje in orodja za lov, ribolov, gojenje in boj. Ne glede na to, ali iščete mir mirnega kmetovanja ali adrenalinsko vznemirjenje boja, Above Snakes ponuja brezmejne možnosti za raziskovanje in osvajanje.

Ustvarite in preživite

Sprostite svojo ustvarjalno moč in uporabite edinstvene lastnosti vsakega bioma, da oblikujete popolne pogoje za svoje preživetje. Z nevarnostjo, ki preži na vsakem koraku, je odvisno od vas, da natančno oblikujete svoje okolje in zagotovite svojo varnost.

Izdelujte, kuhajte, lovite in lovite ribe

Odkrijte preživetje sredi prostrane pokrajine, ko ustvarjate hranljive obroke in osnovne zaloge. Razširite svojo bazo in vzpostavite ključne delovne postaje, kot so delovna miza, žaga, peč in nakovalo.

Obvladajte poklice, kot sta usnjarstvo in tkanje blaga, do vrhunske opreme za preživetje.

Gradite

Ustvarite svojo postojanko in jo utrdite pred neštetimi grožnjami. Od divjih napadov divjih živali do zlonamernih Izgubljenih duš, morate biti pripravljeni na vsako nadlogo, ki vam pride naproti.