3.4 C
Ljubljana

KAKU: Ancient Seal [Early Access] (PC)

Objavljeno:

KAKU: Ancient Seal postavi igralce v vlogo Kakuja, ki ima nalogo, da se odpravi na potovanje po prostrani celini, da bi vzpostavil ravnovesje v deželi. Če hočete izpolniti svojo usodo, se boste morali v spremstvu svojega hišnega prašiča upirati štirim elementarnim regijam in osvojiti njihove gospodarje.

KAKU: Ancient Seal je na voljo v zgodnjem dostopu na računalniški platformi Steam od 4. maja letos dalje. Razvili in založili so jo BINGOBELL.

Razvijalci igre KAKU: Ancient Seal so se za zgodnji dostop odločili zato, da bi igro optimizirali in izboljšali. Med zgodnjim dostopom se bodo osredotočali na preference igralcev ter poslušali njihove predloge za izboljšanje igre. Ugotoviti želijo tudi pomanjkljivosti igre in jih izboljšati. So tudi v iskanju morebitnih hroščev, cilj pa jim je tudi prilagoditi težavnost izzivov znotraj igre. Ocenjujejo, da bo igra v zgodnjem dostopu približno pol leta, v teh šestih mesecih pa bodo igro posodabljali in izboljševali. Izid uradne inačice igre predvidevajo proti koncu letošnjega leta.

Osnove igralnosti, ki smo jim priča v zgodnjem dostopu, lahko pričakujemo tudi v končni izdaji, igri pa načrtujejo dodati več raziskovanja, reševanja ugank in bojev. Pri vsem načrtovanem gre predvsem za razširitev že obstoječe igralnosti. Trenutna verzija igre v zgodnjem dostopu vključuje celotno glavno zgodbo z več kot tridesetimi urami vsebine, štiri celotna in ogromna okolja, številne bitke s šefi, štiri velike stopnje reševanja ugank, ducate raznolikih podzemnih ruševin, množico skritih zbirateljskih predmetov, ki so razsejani skozi celotno pokrajino, ter bogate in raznolike nasprotnike.

KAKU: Ancient Seal

V KAKU: Ancient Seal bo na vas da najdete lastni stil bojevanja, saj so na voljo številne raznolike spretnosti in oprema. Za premagovanje vaših nasprotnikov lahko uporabite arzenal mečev, ščitov in orožij. Med igranjem boste nadgrajevali tudi vaše sposobnosti, kar se bo odražalo v močnejših napadih. Skozi potovanje čez pokrajino boste naleteli tudi na podzemne ruševine, katere bo potrebno raziskati ter odkleniti njihove skrivnosti. Štiri pokrajine, ki so na voljo, temeljijo na štirih elementih – vetru, ognju, vodi in zemlji. Regije, ki jih boste prečkali, vključujejo mračno močvirje, zmrznjeno tundro, magmatski vulkan in neplodno puščavo.

Igra je izdelana s pomočjo grafičnega pogona Unreal Engine, njeni risankasti elementi in okolja pa zelo odgovarjajo tipu igre ter izgleda fantastično. Ponuja nam zanimive uganke in čudovito raziskovanje raznolikih pokrajin, ki so paša za oči. Igra vsebuje številne skrivnosti in zbirateljske predmete, ki jih je potrebno najti v tem pestrem svetu. Poleg odlične vizualne predstavitve stilu igre odgovarja tudi govorica likov, pri kateri ne gre za dejanski jezik, temveč razne nenavadne zvoke. KAKU: Ancient Seal je za zgodnji dostop že dokaj dobro optimizirana, vseeno pa je prisotnih še nekaj hroščev, za katere ne dvomim, da bodo odpravljeni do celotnega izida igre.

Čeprav cene celotne igre še niso določili, se že ve, da bo ta višja od trenutne v zgodnjem dostopu. Razlog za to bodo številne posodobitve in razširitev vsebine ter elementov igralnosti. O končni ceni nas bodo tako obvestili kasneje – svetujem vam, da igro kupite po trenutni nižji ceni, saj je je s številno vsebino več kot vredna.

KAKU: Ancient Seal lahko kupite na digitalni platformi Steam za 24,50€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Plan of Attack.

KAKU: Ancient Seal

sorodno

najnovejše

KAKU: Ancient Seal postavi igralce v vlogo Kakuja, ki ima nalogo, da se odpravi na potovanje po prostrani celini, da bi vzpostavil ravnovesje v deželi. Če hočete izpolniti svojo usodo, se boste morali v spremstvu svojega hišnega prašiča upirati štirim elementarnim regijam in osvojiti...KAKU: Ancient Seal [Early Access] (PC)