3.7 C
Ljubljana

Warhammer 40,000: Boltgun: Bodite priča sedmim minutam divje akcije z novim napovednikom igranja

Objavljeno:

Warhammer 40,000: Boltgun, krvav in eksploziven poklon nekdanjim retro strelcem, ki se odvija v ikoničnem vesolju Games Workshop, je tik za vogalom! Če želite obvladati svoje čakanje, preden se naslednji teden brezglavo poženete v bitko, odkrijte novi napovednik za igranje igre, ki prikazuje sedem minut grozljivo zadovoljivih posnetkov igranja, ki se zaključijo z vrhuncem boja s šefom.

Warhammer 40,000: Boltgun – napovednik

Ta smrtonosno eleganten indie FPS, ki ga bo izdal Focus Entertainment in je razvil Auroch Digital v sodelovanju z Games Workshop, bo izšel 23. maja na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC.

Potopite se brezglavo v mračno temo prihodnosti!

Warhammer 40,000: Boltgun je igra FPS za enega igralca, ki prinaša hardcore, neo-retro izkušnjo z ikoničnim slogom iz 90. let in vas postavi v keramitne oklepne škornje ultimativnega stroja za ubijanje: vesoljskega marinca. En teden pred izidom si lepo in dobro oglejte uničujoče, visceralno igranje, s katerim boste uničili demone kaosa.

Razširjeni napovednik igranja prikazuje izjemno tekoče in sodobno igranje Boltguna, oživljeno s čudovitimi, popolnoma 3D vizualnimi elementi. Zgrabite svojo strelno puško, verižni meč in grav-top, da streljate, drobite, režete in uničujete dinamične valove krivovercev v razbijajočem boju skozi široko paleto okolij živahnega Forge World Graïa.

Prebijte horde kaosa, ko Warhammer 40,000: Boltgun izide 23. maja za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC.

sorodno

najnovejše